Készülj: 2022-ben is vár a legtutibb nyári tábor

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

A táborok tábora idén is megnyitja kapuit a 7–17 éves fiatalok előtt: a PEOPLE TEAM (PT) nyári programsorozata most is tartogat meglepetéseket, hiszen átszervezték a szekciókat, így ezúttal 17 témacsomag várja a gyerekeket a kecskeméti helyszínen. A július 24. és 30., július 31. és augusztus 6., illetve augusztus 7. és 13. közötti turnusok a következők lesznek: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor.

A PT alapítványként három évtizeddel ezelőtt kezdte meg táboroztatási tevékenységét, nem túlzás azt állítani, hogy több ezer gyerek örömére: előreláthatóan 2022-ben lépi át a 25 000. diák a tábor kapuit. Hogyan lehet lefoglalni az egyhetes turnusokra százával érkező gyerkőcöket? Érdekes programokkal és vendégekkel, szabadon használható sportpályákkal és óriási közösségi térrel, aktualizált és folyamatosan fejlesztett témákkal, 5–10 fős témafoglalkozásokkal, valamint fiatal tanárokkal – így generációs szakadékról és tanóraízről nem beszélhetünk. Esténként show- és vidámparkszerű programokon, csapatversenyeken, bulikon vehetnek részt a gyerekek.

A PT nyári táborában ottalvós és napközis táborlehetőség is igénybe vehető. Bentlakásos változatban a Neumann Egyetem Homokbányai Campusán szállásolják el a résztvevőket, kétágyas ikerszobákban, de azok sem szenvednek hiányt semmiben, akik a bejárós verzió mellett döntenek. A táboroztatók figyelemmel vannak az ételallergiákra, a különleges egészségügyi kívánságokra, és természetesen a higiéniai feltételeknek és az orvosi jelenlét előírásának is maximálisan eleget tesznek.

A táborokra a jelentkezési időszak februárban indul a PEOPLE TEAM honlapján. A weboldalon sok egyéb, szülők és gyerekek számára egyaránt érdekes információ található. PT-s élményeikről az eddigi táborlakók is meséltek, ezeket a beszámolókat a legjobbtaborok.hu-n lehet elolvasni. Idén nyáron is irány a PEOPLE TEAM tábora! – ennyi gyerek nem tévedhet.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több