Színészpalánták Kecskeméten

Egyebek
Színészpalánták Kecskeméten

Vakáció, tanulás, önfejlesztés, pályaorientáció; a PEOPLE TEAM harmincadik éve kínál tematikus táboroztatást. Ne kutass tovább a megfelelő színészkurzus után – megmutatjuk, miért kell a szünidőben velünk jönnöd Bács-Kiskun megye székhelyére.

Színészektől tanulsz

Kreatív színészjelölteket vár a PT. Eleged van már az iskolai hierarchiából? Zavar, hogy csak diákként tekintenek rád, nem alkotóként? A PEOPLE TEAM kecskeméti táborában elfelejtheted ezt, a szervezők ugyanis tudják, hogy a fejlődéshez nemcsak tehetség, hanem önbizalom is kell. Végre megtapasztalhatod, milyen az oktatóid és társaid partnereként dolgozni. Nem tanonc vagy, hanem kezdő színész, aki a kurzus végén magabiztosan kezd majd bele a monológjába. Kik segítenek ebben? Kádár Kinga, Pásztor Dániel, Tóth Balázs és Ujvári Bors, a Színház- és Filmművészeti Egyetem másodéves színművészszakos hallgatói. A fiatal művészek még emlékeznek rá, milyen megtenni az első lépéseket, ne félj hát feltenni nekik kérdéseidet. Élj a lehetőséggel, és tudj meg minél többet a színházról, a színészmesterségről vagy az egyetemi felvételiről.

Egy mindenkiért, mindenki egyért

A színházkurzus csúcspontja egy közösen színpadra állított darab. A téma minden évben más, de mindig ütős és aktuális. Az oktatók kész szövegkönyvvel érkeznek a táborba, amelyekkel a foglalkozások során ismertetik meg a társulatot. Az izgalmas karakterek között te is hamar meg fogod találni azt, akinek a bőrébe bújnál. Lehetsz szuper- vagy antihős, de dívaként és hősszerelmesként is tündökölhetsz. Lehengerlő énekhangod van, netán úgy táncolsz, mint senki más? Mutasd meg a színpadon! Nem izgat a reflektorfény? Akkor próbáld ki magad dramaturgként, rendezőként, díszlettervezőként. A cél, hogy mindenki megtalálja a helyét, és egy utánozhatatlan előadást hozzunk létre. Ebben más táborlakók is segítségünkre lesznek: ki tudja, kiben milyen szuper képesség lakozik, és mivel tud hozzájárulni a darab sikeréhez.

A PEOPLE TEAM-élmény

A PT egy hatalmas tábor, nem csak színésznövendékeknek: háromhétnyi gyerekfesztivál. A szervezők tíz témacsomagban, azon belül pedig több mint húsz szekcióban várják a 7-17 éveseket. A környezetvédőktől kezdve a drónpilótákon át a vegáncukrászokig mindenki megtalálja a helyét. Mit eredményez ennyi párhuzamosan futó tábor és mintegy háromszáz résztvevő? Előadásokat és workshopokat a legkülönbözőbb témákban, csapatversenyeket, szórakozást. A PEOPLE TEAM csapata igyekszik minden gyerek igényeire odafigyelni, ezért délutánonként választhatsz, mit szeretnél csinálni. Részt vehetsz nyílt programokon, kipróbálhatod a csúszdaparkot, strandolhatsz, sportolhatsz, trambulinozhatsz, vagy egyszerűen csak leheveredhetsz a fűbe, ha ahhoz van kedved. Itt a zárkózottabbak is könnyen szereznek új barátokat, és mindenki játszva sajátít el új képességeket. Haverok, buli, tanulás? Ez a PT.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több