2020-ban is PEOPLE TEAM-tábor

Egyebek
2020-ban is PEOPLE TEAM-tábor

Május végén fokozatosan elkezdtek kinyitni a boltok és az éttermek, a kormány enyhített a korlátozásokon. A koronavírus-járvány megfékezése miatt elrendelt több hónap kényszerpihenő után bizonyos szabályokat betartva (ilyen a maszkviselés és a másfél méteres távolság betartása egymás közt) szép lassan visszatérhettünk a régi kerékvágásba, sőt nyári terveinket sem kell sutba dobnunk. Szerencsére a fiataloknak sem.

Drágulás? Ugyan!

Hírek keringtek a médiában arról, hogy a szervezők magasabb összegért táboroztatnak idén, és előfordulhat, hogy nem minden jelentkezőnek jut hely. Mi, a PEOPLE TEAM-nél még áprilisban tájékoztattuk az érdeklődőket, hogy sportszerűtlen lenne a jelen helyzetben árat emelni, ezért a részvételi díjakat változatlanul tartjuk. Pár hétre ezután szabad utat engedtek az ottalvós tábornak is, így mindenki örülhet: mi, te és a szüleid is.

Egészség mindenekelőtt

Magyarország vezető táborszervezői, a PT, a Funside, a Zoo Tábor, illetve további több mint kétszáztáboroztató a megváltozott környezetbe is követi a táborozásra vonatkozó intézkedéseket és szabályozásokat. Sőt túl is teljesítik az elvárásokat: a PEOPLE TEAM-ben például három orvost is alkalmazunk, naponta többször fertőtlenítünk, a zárt térbe tervezett programok többségét szabadtérre helyezzük át, és így tovább. Kellemetlenséget egyik intézkedés sem fog okozni, legfeljebb szokatlan lesz, hogy maszkban vigyorog majd, akitől a krumplit meg a rántott szeletet kapod. De beláthatod, hogy 2020 nyarán ez a minimum. Immunrendszerünkre és környezetünk tisztaságára pedig nem csak vírushelyzetben kell odafigyelni – ezt már 1991 óta valljuk és gyakoroljuk.

A helyzet pozitívumai

Az elővigyázatosság előnyös is lehet, mivel megtanulhatjátok belőle, hogyan kell a közösség részeként élni anélkül, hogy saját egészségünket vagy másokét veszélyeztetnénk. Egyébként meg: ki ne szeretne friss levegőn tartózkodni? Táborlakóként esténként izgalmas előadásokon vehetsz részt, amelyeket eddig főként termekben, illetve persze a közkedvelt Hangárban rendeztünk meg. Most azonban néhányszor biztosan a csillagos ég alatt, fényfüzérekkel körülvéve, a fűre hajított párnákon ücsörögve hallgathatod meghívott vendégeinket.

Tudtad, hogy a PT nem szokott jelentkezési határidőt szabni? Idén sincs ez másképp. Nézd meg a 10 témacsomagot, és válogass a több mint 30 szekció közül – biztosan találsz kedvedre valót.

Na, melyik turnusban találkozunk?

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több