A legeslegjobb hely a táborban

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Lelkesedés, jókedv, ventilátor – ezeket hozd magaddal, ha a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába készülsz. Többek között erről beszélgettünk Petrával, a PT egyik büfésével.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

A PT egy hely, ahol mindenki önmaga lehet. Itt ismertem meg olyan közeli barátaimat, akikre az életemet is rá merném bízni. Emellett jó idő, zsivaj, tábor, színek – mind-mind kellenek egy tökéletes nyárhoz, és ez itt mind megvan. Év közben rendszeresen van PT-vágyam, és alig várom, hogy újra visszatérhessek. A régi táborozók és táboroztatók sztorijait legalább annyira várom, mint hogy megismerjem az újakat. És megannyi üde színfoltot találni a táborban. Ha egyszer eljössz, erről fogsz mesélni még hosszú-hosszú ideig.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A büfében mindig nagy a jövés-menés, ezért nehéz leülni nyugodtan enni. Így azt mondanám, hogy a legfurább kajálásaim mindig azok, amikor ki tudok ülni az asztalokhoz, és a táborozókkal egy időben ebédelni. Ilyenkor tudok egyet beszélgetni a barátaimmal, és nem kell sietni, hogy visszaállhassak a pult mögé. Ilyen zavartalan kajálás ritkán adódik, de nem sajnálom, mert imádom az ebédnél lévő kavalkádot, na meg aztán mindenkit el kell lássunk utána a jól megérdemelt desszerttel, legyen az fagyi, csoki vagy egy hideg üdítő.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Ha PT, akkor büfés. A legeslegjobb hely a táborban. Nemcsak azért, mert ott van minden finomság, de a legjobb barátaimat is itt szereztem. Jó érzés segíteni mindenkinek, legyen az akár egy csoki, vagy egy kérdés megválaszolása, hiszen néha kész információs pult is vagyunk. Ja, meg hát a csipogó. Kis koromban is szerettem kasszásat játszani, és most is az egyik kedvenc dolgom a vonalkódok beolvasása. Illetve mindig hatalmas sikerélmény, amikor pár nap után már kívülről tudom a táborozók nevét, és sikerül összebarátkozni velük.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Amit minden évben nagyon irigylek, hogy ők kiélvezhetik a szolgáltatóház összes programját. Miután felkerültek a megfelelő csillámok és sminkek, szaladhatnak is házasságot kötni, vagy örökbe fogadni, majd utána befekhetnek egy masszázsra, esetleg meglátogathatják a nyugisarkot. Ha karaokézni van kedvük, azt is megtehetik, majd az este egy hatalmas bulival zárul. Sajnos ezeket táboroztatóként nem lehet mind kiélvezni, de azért mi is elnézünk valamerre, ha van egy pár perces szünetünk, és táncolunk egyet a szeretett táborozóinkkal.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

A legnagyobb tábori felfedezésem talán az, hogy a sárga ház szobái között hatalmas hőmérséklet-különbség van. A parkolóra néző szobák este jól lehűlnek, és napközben is elviselhető idő van, míg a zöld ház fele néző szobák gyorsabban felmelegszenek. Nem vagyok túl jó fizikából, úgyhogy majd megkérdezem a tudóstáborosokat. Na mindegy, azóta mindig a hidegebb felén alszom. De megnyugtatok mindenkit, az összes szoba király, főleg, ha a tiétek a világ legjobb szobatársa. Ventilátort azonban mindenkinek érdemes hozni, mert életmentő tud lenni!


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

A PT nem a stresszről szól

Ősrégi táboroztatónak tartja magát Zsófi, akivel mindenki találkozhat nyaranta a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában. A PT táborvezetőjének négy kérdést tettünk…

Még több