Megfogott a tábor hangulata

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Nóri mókusnak jelentkezett a PEOPLE TEAM nyári táborába. Hogy miért is tér vissza a korábbi PT-s táborozó? Olvasd el a vele készített interjút, és megtudod!

Mutatkozz be, kérlek!

Mozsár Nórinak hívnak, már kétszer is voltam a PT-ben, és annyira megtetszett, hogy elhatároztam magam, hogy majd szeretnék mókusként is menni. Sok dolog érdekel, mint például a művészet vagy a pszichológia. Szeretek emberek között lenni, ezért gondolom, hogy mókusként is nagyon élvezném az ottlétet.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Sajnos ez a nyaram be van már táblázva, ezért csak ekkor, és Virággal még az első PT-ben ismerkedtem meg, azóta jóban vagyunk. Mindketten újak voltunk, és mindkettőnknek megtetszett a tábor hangulata.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Nem stresszeltem, de biztos megbeszéltem volna az egyik barátommal.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Az a tészta, ami nagyon gyakran van.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Talán azért, mert érdekel a pszichológia, de pszichológust. Vannak olyan gyerekek, akik nem olyan nyitottak vagy barátságosak, ezért érezhetik magukat elveszve, és így lenne egy ember, akihez fordulhatnának.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A jó hangulatukat, ami rám is átragad.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Mókus.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Azt hiszem, nincsen ilyen, a tesóm már felkészített mindenre, szóval nem volt ilyen nagy felfedezés.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Én az első évben médiás voltam, ami azt jelentette, hogy az esti programokon nem igazán vettünk részt, hisz kész kellett lenni a filmmel a hét végére, így a szabadidőnkben is forgattunk, vágtunk vagy éppen ötleteltünk. Az egyik nap hamarabb készen lettünk, és gondoltuk, lenézünk az esti programokhoz. Az első pillanatban megfogott a hangulat, ahogy az emberek jól érezték magukat, ahogy egymással versenyeztek, és közben biztatták a csapattársaikat. Habár nem vettünk részt rajta, nagyon jó volt látni.


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Csilis bab és popcorn

Tomival, a PEOPLE TEAM nyári táborának egyik tanárával beszélgettünk többek között paráról, fura ételekről és zsűrizésről. Mutatkozz be, kérlek! Monostori…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Gordon Ramsay lett belőlem

A sokszínű programok a résztvevőket is változatosságra ösztönzik. Ezúttal Panna beszélt arról, milyen tapasztalatokat szerzett a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Tej és müzli alvás előtt

Dóri két éve táboroztat a PEOPLE TEAM-ben, habár már nem mondható kezdőnek, hiszen előtte kilenc éven át táborozóként vett részt a kecskeméti…

Még több