A kuktatábor a kedvencem

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, jó társaságban, akkor próbáld ki a kuktatábort! Vanda a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta nekünk, mit tapasztalt.

„Még csak egyszer jártam a PT-ben, de nagyon élveztem. Bár a barátnőim, akik már voltak ott többször is, meséltek róla, de engem például meglepett, hogy milyen nagy a tábor területe, hogy egy átlagos nyári táborhoz hasonlítva mennyivel több szabadságot kapunk úgy, hogy közben sosem unatkozik az ember. A kaja is kellemes csalódást okozott – a pizzát imádtam –, mivel azt hittem, hogy nem lesz valami jó, ezért sokszor fogom használni a büfét, hogy ne legyek éhes. Ennek ellenére ízlett majdnem minden, amit kaptunk, bár a büfét így is sokszor használtam, ugyanis az volt az egyik kedvenc részem.

Már a tábor első napján kiszúrtunk egy fiút, aki elég szimpatikus volt mindegyikünknek (no meg elég helyes). Nem mertünk odamenni hozzá, vagy beszélni vele, ezért csak távolról figyeltük, de azért a nevét nagyon szerettük volna tudni. Valamikor akkortájt megismerkedtünk a táborban egy másik fiúval, és megkértük, hogy kérdezze meg nekünk a srác nevét. Meg is tette, de elmondta a fiúnak, hogy mi kérdezzük, és emiatt nagyon cikin éreztük magunkat. Utólag már inkább csak nevetünk rajta, meg aztán az a srác már biztos nem emlékszik ránk.

Egyik este a szobatársaink már aludtak, vagy aludni akartak, de a legjobb barátnőm és én nem voltunk fáradtak, ezért az ágyamban telefonról elkezdtünk sorozatot nézni. Amit néztünk, csak angolul és angol felirattal volt elérhető, így nem értettünk belőle semmit, de élveztük.”


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Viszketés ellen kúszás

Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele. Hány éves…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

Tali a táborban!

Szilárd 12 éves, és eddig két szekciót próbált ki a PEOPLE TEAM új generációs táborának témakínálatából. Természetesen idén nyáron sem…

Még több