Meglepizsúr zokniban

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Ébresztő előtt azonban már kipattantam az ágyból. Alig vártam, hogy végre szerda legyen. Hiszen ez nem egy átlagos szerda volt. Először is azért, mert idén először jöttem a PEOPLE TEAM nyári táborába. Másodszor pedig azért, mert aznap volt a szülinapom! Ha még ez sem lenne elég ok az örömre, akkor azt is elmesélem nektek, hogy ott vártak a barátnőim az ajtó mögött, akikkel együtt jöttünk táborozni. Ekkor még szerencsére nem sejtettem, hogy mi vár rám.

Szóval ott tartottam, hogy kiugrottam az ágyból, és az ajtóhoz mentem. A csajok persze már jó előre felkészültek és konfettiesővel vártak. Meglepetés! Lufik, dudák és kereplők zaja ébresztette most már a többi táborlakót is, és adta hírül mindenkinek, hogy bizony egy évvel öregebb lettem. Mindenesetre izgalmasan kezdődött a napom. Pizsamában, zokniban szaladtunk ki az udvarra, ahol a reggeli torna ma kivételesen partivá alakult.

Szülinapi torta extrákkal

A meglepetésbuliba beavatták a csoportvezetőket is a kecskeméti sporttáborban. Nem csak nekem volt nagy a mozgásigényem, a többiek is boldogan ugrándoztak, tornáztak velem és a barátnőimmel együtt a különböző szülinapi zenékre. Azt már biztosan kitaláltátok, hogy a sok zene közül mi a kedvencem. Csajos, bulizós, vagány, és mintha csak nekem írta volna Kygo. Képzeljétek, még a nyújtáshoz is szülinapos zenét kaptam: Corrinne May énekelte, hogy talán valóra válnak az álmaim. Körülöttem mindenki boldogan mosolygott, és az összeesküvés folytatódott. A tábor területén elrejtettek különböző feladatokat, amelyeket meg kellett keresnem. Eddig is tudtam, hogy ezt a tábort nekem találták ki, de a mai nap igazán csúcs lett! A rejtvényeket a barinőim készítették, és mihelyst megoldottam egyet, jött a kövi meglepi. Aztán még a sokadik erre a napra.

Az ebédlőben gyümölcsökből kirakták a „Boldog születésnapot!” feliratot a kis összeesküvők, majd desszertként érkezett a torta. Utólag megtudtam, hogy ezt a szüleim rendelték meg. Természetesen ebből nem jutott minden táborozónak, de ők a sokféle gyümölcsnek is örültek. Én pedig a kedvenc puncstortámnak. Amikor elfújtam a tortán lévő 12 gyertyát, azt kívántam, hogy jövőre is itt ünnepeljem ezt a napot. Ebben a táborban, ilyen fantasztikus társaságban! Az esti buli megkoronázta minden elképzelésemet. Tuti, hogy jövő nyárra is összegyűjtöm a zsebpénzemet, mert nekem itt a helyem.

Szerencsés Melinda írása

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Gazdagon táborozni

Aki gazdag, vagy jobb módban él, annak lehetőségből is több jut, mint nélkülöző társainak. A „pénzen nem lehet boldogságot venni”…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…

Még több