A mamád 358, a tábor 7 napot kap évente

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

A honvágy mindig központi kérdés, ha nyári táborba készül egy gyerkőc. A táboroztatók többsége ilyenkor azt ajánlja, hogy a gyermek keresse a szüleit, és ne fordítva, a szülők pedig ne aggódjanak, ha kimarad egy-egy hívás: ez ugyanis azt jelzi, hogy a csemetéjük jól érzi magát. Többek között ez is szóba került a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborának egyik táboroztatójával, Henivel készült beszélgetés során.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Légy nyitott és érdeklődő! Próbáld meg másokban a jó tulajdonságokat észrevenni, és elsajátítani azokat, hogy a tábor végére a te egyéniségedben is kifejlődhessenek.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ha a gyermek nem hiányolja vagy nem keresi a szülőjét, az annak a jele, hogy jól érzi magát.

Hogyan kezelnéd egy gyerek honvágyát?

Nyugodt körülmények között beszélgetnénk, megpróbálnám megnyugtatni, ráébreszteni, mennyire szerencsés helyzetben van, hogy táborozhat, és emlékeztetném arra, hogy a szüleit egész évben láthatja. Utána egy kis viccel megnevettetném, és elhessegetnénk a honvágyát együtt.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Nyitottság, érdeklődés, tolerancia, szabályok tiszteletben tartása, jó modor, együttműködés, barátságosság, segítőkészség, humor, lazaság.

Tartasz valamitől?

Hogy elfáradok, illetve a túl meleg időjárástól tartok, és attól, hogy nem isznak majd elég folyadékot a gyerekek napközben.

Táborozás: mire vagy nagyon kíváncsi?

Hogyan birkózom meg ennyi gyermekkel 2 héten keresztül.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

„Ater megengedte”

Elcsíptük a PEOPLE TEAM négy táboroztatóját, Tanát, Bendegúzt, Danit és Annát. Lássuk, ők miért választják évről évre a PT-tábort! Palcsó…

Még több