A mókusok is tarthatnak valamitől

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Ha elmúltál 17 éves, de visszavágysz a kedvenc táborodba, mókusnak vagy tanárnak még mindig jelentkezhetsz a PT-be. A PEOPLE TEAM táboroztatóit meginterjúvoló sorozatunkban ezúttal Mártit faggattuk.

Miért fontos a táborozás?

Segít kiszakadni a mindennapokból, nagyon sok nyitott, kedves embert ismerhetünk meg, akikkel akár életre szóló kapcsolatokat köthetünk. Ezenkívül néhány napra teljesen kizárhatjuk a problémákat, és buliként foghatjuk fel a tábori napokat. Megtanít az önállóságra is, mivel nincsenek a közelben a szülők, rá vagyunk kényszerülve az önállóságra.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Ne félj attól, hogy nem lesznek barátaid! Ha önmagadat adod, és mersz ismerkedni, életed legjobb napjait töltheted a PT-ben, és rengeteg értékes embert ismerhetsz meg!

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Biztonságos helyen, profi szervezéssel és felelősségteljes táboroztatók közt lesz a gyermeke. Minden eshetőségre fel vagyunk készülve, és bármilyen problémát megoldunk.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Betekintést nyerhetek abba, hogy mennyi munka van abban, hogy a táborozók minden szükséglete meglegyen, és milyen tevékenységek zajlanak a háttérben, amiket egy naiv táborozó még csak nem is sejthet.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Megpróbálom megbeszélni vele, miért helytelen a viselkedése. Ha ezzel nem megyek semmire, szólok valakinek, aki segít megoldani a problémát.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Tiszta alsónemű, jókedv, nyitottság, humor, tábortánc, pizza vacsira, hatalmas nevetések, kedves emberek, H. Dávid, hangos zene.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

A kis testvérem minden barátja szeret, a szüleik pedig szívesen rám bízták őket.

Tartasz valamitől?

Attól tartok, hogy nagyon kimerítő és megterhelő lesz több napon keresztül folyamatosan talpon maradni.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Összesen hány doboz pizzát rendelnek átlagosan egy tábori vacsihoz?

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Képes vagyok kilépni a komfortzónámból, és leküzdeni az akadályokat.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Csilis bab és popcorn

Tomival, a PEOPLE TEAM nyári táborának egyik tanárával beszélgettünk többek között paráról, fura ételekről és zsűrizésről. Mutatkozz be, kérlek! Monostori…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Gordon Ramsay lett belőlem

A sokszínű programok a résztvevőket is változatosságra ösztönzik. Ezúttal Panna beszélt arról, milyen tapasztalatokat szerzett a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Tej és müzli alvás előtt

Dóri két éve táboroztat a PEOPLE TEAM-ben, habár már nem mondható kezdőnek, hiszen előtte kilenc éven át táborozóként vett részt a kecskeméti…

Még több