Tábori tájékoztató nem csak robotoknak

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel szülőként a szervezőknek, mielőtt elküldöd táborozni a gyermekedet? Rukkolj elő 5 kérdéssel!”

A ChatGPT ezeket a kérdéseket is feltette:

– Milyen a táborozás szabályozása a digitális média és az internet használatával kapcsolatban? Van-e korlátozás vagy irányelv ezzel kapcsolatban?
– Hogyan biztosítják a táborban a gyermekek testi és lelki egészségének támogatását? Van-e pszichológus vagy tanácsadó a táborban, akivel a gyermekek konzultálhatnak?
– Milyen a táborozásra vonatkozó visszafizetési vagy lemondási politika, ha a gyermeke nem tud részt venni a táborban az eredeti tervek szerint?
– Milyen felszerelést, ruházatot vagy tárgyakat kell a gyermekeknek magukkal vinni a táborba, és van-e valamilyen korlátozás ezzel kapcsolatban?
– Milyen lehetőségek vannak a gyermekek számára, hogy a táborozás során új készségeket sajátítsanak el, például túlélési ismereteket vagy elsősegélynyújtást?

A nyári táborunkról szóló tájékoztatónkra nemcsak a robotokat várjuk, hanem az intelligens gyerekeket és a szülőket is: IDŐPONT: 2023. június 19. (hétfő) 17:30 – HELYSZÍN: EÖTVÖS10 Közösségi és Kulturális Színtér | 1067 Budapest, Eötvös utca 10. – Kattints IDE! Nézd meg ezt és a korábbiakat a YouTube-on!

Készüljetek, kérdezzetek ti is bátran! Válaszolunk. Hamarosan találkozunk.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Erdős Virággal szabadon

Egy faipari iskolában leginkább praktikus elvárásai vannak a diákoknak az irodalommal kapcsolatban. Valahogy essünk túl rajta, érettségizzünk le, a verslábakat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

Meglepizsúr zokniban

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Ébresztő előtt azonban már kipattantam az ágyból. Alig vártam, hogy végre…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Az állatsimogatóban barátkoztam

Mai cikkünkben Noémi, a tavalyi táborozónk mesél kedvenc délutáni programjáról: az állatsimogatóról. Bár nagyon szeretem az állatokat, mi anyukámékkal nagyvárosban…

Még több