Egy fiú a fára mászva reggelizett

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Panka bejárósként vett részt a PEOPLE TEAM gyerektáborában, ahova szívesen visszatérne következő nyáron is.

„Egyszer jártam a PT-ben, és meglepően jól éreztem magamat. Persze nem ez volt az egyetlen dolog, ami váratlanul ért: egy fiú mindig fára mászva reggelizett, a barátnőm, Emi pedig a földről ette meg a cukrot. Az ételek közül a mákos tészta, a vaníliapudingos péksütemény, a kakaós csiga és a krumplipüré húsgombóccal voltak a kedvenceim.

A tábor területén található épületek modernek és tiszták, a környezet nagyon szép. Nem aludtam ott a táborban, de ezt leszámítva szerintem minden programon részt vettem. A csapatok közötti verseny, az állatkerti látogatás és a strandolás volt a legjobb, és az is tetszett, hogy a büfében névre szóló kártyával lehetett fizetni.

Most voltam először idegen közösségben, ahol a csapatjáték által az összetartást tanultam, és úgy érzem, hogy a tábornak köszönhetően fejlődött a rajztudásom. A szüleim nem féltettek, tudták, hogy jó kezekben vagyok, és ott volt velem a barátnőm is.”

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Gyerekszem

A kuktatábor a kedvencem

Ha diák vagy még, és szeretnél megtanulni sütni-főzni, vagy tisztában vagy az alapokkal, de kipróbálnál új recepteket, és szívesen töltenél…

Még több