Azért táborozunk, hogy jól érezzük magunkat

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Az egész éves hajtás, tanulás után használd ki a nyári szünetet! Pihenj, tölts minél több időt a barátaiddal, és nem utolsósorban: táborozz! Petra a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborát ajánlja.

Miért fontos a táborozás?

A táborozás azért fontos, mert új dolgokban próbálhatjuk ki magunkat, kamatoztathatjuk a tehetségünket, vagy felfedezhetjük, mi iránt érdeklődünk igazán. Új barátokat és ismeretségeket szerezhetünk akár külföldről is. Remek élményeket szerezhetünk, és élvezhetjük a nyarat, aktívak maradhatunk, és elfoglaljuk magunkat.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Azt javaslom, hogy mindig figyelj oda a saját magad és mások épségére, azért vagyunk táborban, hogy jól érezzük magunkat. Ne aggódj, ha nem ismersz senkit, mindenhol lehet új barátokat találni.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne aggódjanak a gyerekek miatt, mindent biztosítunk számukra, az állandó felügyeletet is beleértve. Itt mindenki szeretettel és figyelemmel fordul feléjük.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Hogy hozzájárulhassak a táborozók teljes élményéhez és ellátásához, ahogy annak idején nekem is kijárt. Illetve hogy jól érezzem magam a nyári munka alatt is. Érdekel, milyen lesz kismókusnak lenni.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Ezt türelmesen, de jelzem neki. Ha továbbra is bosszant, elmagyarázom, hogy a viselkedése nem helyénvaló. Esetleg segítek neki egyéb elfoglaltságot keresni.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Vízipisztoly, jégkrém és fagyi, dinnye, napozóágyak, jó társaság, elfoglaltságok, sportolási lehetőség (pl. pingpong), zene, fürdőruha és napszemcsi, nasi.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Az iskolában fotóstáborban segítettem, és megkértek, hogy én legyek a modell, akit beállítanak. Na persze kreatívak voltak, és mindig valami vicceset találtak ki. Nagyon élveztem hallgatni őket, és ők is meghallgattak engem.

Tartasz valamitől?

Milyen feladataim lesznek, illetve tudok-e mindig segíteni másoknak, kedvelni fognak-e a táborozók/táboroztatók.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

Milyen lesz kismókusnak lenni, kikkel kell együtt dolgoznom, és milyen lesz belelátni a tábor szervezésébe.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Bármilyen munkában örömöt találok, és minden nehézséggel szemben helytállok majd, tudok segíteni másoknak.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Minden íz működhet együtt

Ínyencfogások a táborban. Kira a PEOPLE TEAM nyári főzőtáborában kísérletezett ki új ízeket, most pedig táboroztatóként térne vissza a PT-be.…

Még több