„Ater megengedte”

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Elcsíptük a PEOPLE TEAM négy táboroztatóját, Tanát, Bendegúzt, Danit és Annát. Lássuk, ők miért választják évről évre a PT-tábort!

Palcsó Tamara: „Hejhó, Tana vagyok, de hisz ismertek! Azért szeretek a PT-be jönni, mert egy család, és nem tudom elképzelni a nyarat nélküle. Irigylem a táborozóktól azt a lehetőséget, hogy kipróbálják a szekciókat. Olyan szívesen részt vennék 1-1 órán minden szekción, mert sok nem volt még, amikor én táboroztam. Viszont az »én időmben« is volt zene, tánc, barátok, na és akkor is jó volt a hangulat. A legextrémebb tábori kajálás címet szerintem Dávid, a bátyám nyerhetné el, mert egyszer olyan fagyit evett, amire valaki ketchupot nyomott.”

Bánfi Bendegúz: „Ha minden jól megy, jövök Tanával ás Zsófival tábort vezetni. A legdurvább táboros melóm? A tésztafőzés mindig az én reszortom volt, de hát sebaj, jó pár szép és aranyos emlékem van ezzel kapcsolatban. De azért a gluténmentes tészta továbbra sem lesz a legnagyobb kedvencem.”

Fehér Dániel: „Dani vagyok, már több éve ügyködöm a nagyvilágban mint informatika- és angolnyelv-tanár. Tavaly király volt a PT-ben, szeretném most is! A mentorkodás a kedvenc PT-s munkám, a legkevésbé viszont a kinti kapu őrzése jött be feladatként, mert kivesz a mindennapos rutinból, de ha kell, akkor kell. A legnagyobb felfedezésem a PT-ben, hogy a kávé nagyon olcsó – de tényleg! Amit tuti csak a PT-ben hallhatok, az az, hogy »Ater megengedte«.”

Ujhidy Anna: „Anna vagyok, szerintem már ismertek. Várom, hogy találkozzunk! Természetesen ott leszek a következő PT-ben, igaz, idén csak látogatóként. Nehéz lenne elképzelni a nyarat PT nélkül, így hát idén sem maradhat ki. Két éve egy picit stresszeltem, először táborvezetőként. Akkor láttam meg, mekkora teher is van rajtam/rajtunk, de szerencsére gyorsan túllendültem rajta. Nem irigylek a táborozóktól semmit, nekünk is megvolt minden jóra a lehetőségünk. Konkrét sztorira nem emlékszem táborozói koromból, de a tábori hangulat még mindig bennem él.”


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Nem csak gyerekmegőrző tábor

Levente tanár, és a nyári szünetben sem tétlenkedik: a PEOPLE TEAM-ben táboroztat. A tapasztalatairól és a PT-s élményeiről kérdeztük. Mutatkozz…

Még több