Mi a rohamlap?

Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM-táborok turnusainak első napja mindig vasárnapra esik. Így sok család a csemeték táborba szállításából egyféle közös kirándulást szervez. Habár a hivatalos tábornyitó csak délután 3-kor van, érkezni már reggel 9 órától lehet.

Rohamlap

Amikor egy táborozó megérkezik a táborba, regisztrálnia kell. A bejelentkezés állomásait végigjárva minden gyerek kap egy szobaszámot, egy karszalagot és egy rohamlapot. A színes füzetecske belsejében a hét napjai találhatóak. Minden naphoz 10 pecséthely jár. Aki összegyűjti a megfelelő számú bélyegzőlenyomatot, ajándékot kap.

Vasárnapi rali

Sok táborozó a szüleire bízza a kipakolást, és azonnal elindul, hogy teljesítse az érkezés napján felállított állomások feladatait. A vasárnap mindig a tábor megismeréséről szól. Erre fókuszálnak a próbák is. „Keresd meg az orvosi rendelőt!”, vagy „Hányas számú teremben van a játékszoba?”, „Mi az a kajaügyelet?”. Ha megvannak a helyszínek, akkor az orvosok vagy a tanárok egy-egy apró küldetést bíznak a versenyzőkre. Ha sikerül teljesíteni a feladatot, akkor jár a pecsét. Aki mind a 10 helyszínt megtalálta, nemcsak hogy bejárja az egész tábor területét, hanem pontosan fogja tudni, mit hol talál. A gyerekeknek végül már csak annyit kell tenniük, hogy a stempliket ajándékokra váltják a hangárban.

Mindennap játszhatsz!

A rohamlap egész hétre szól. A délutáni programok helyszínei egyben állomások is, ahol a meghívott vendégek is színes pecsétekkel felszerelkezve várják az érdeklődőket. Mindegy, hogy valaki íjászkodni akar, vagy megnézné a ragadozó madarak bemutatóját, vagy csak beülne játszani a gamerekhez, bárhol gyűjtheti a részvételt igazoló jeleket. Ha összegyűlik a megfelelő számú pecsét, akkor az azonnal ajándékra váltható.

Örök emlék

A rohamlap névre szól, és afféle emlékkönyvként is szolgál. Nem csak pecsétek kerülnek bele. A meghívott hírességek autogrammot is adnak, vagy a táborban megismert barátok üzenhetnek. A turnus végére a kis füzet összes lapja tele lesz aláírásokkal és jókívánságokkal. Még hónapok múlva is emlékezteti tulajdonosát a nyári vakáció élményeire.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-divatbemutató?

A PEOPLE TEAM-táborokban a divatbemutató fogalma is más értelmet nyer. A Talált Tárgyak Ládája naponta megtelik papucsokkal, szemüvegekkel, basaballsapkákkkal, pólókkal,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Mi az?

Mi az a fáraó átka?

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk, ahol a…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az őrség?

A PEOPLE TEAM-táborok helyszíne a kecskeméti egyetem campusa, ahol a tanév során kollégiumi elhelyezést kaphatnak a diákok. A terület hatalmas,…

Még több