Mi az a Ki mit tud?

Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Ez a program a színpadon játszódik, de azért kőkemény csapatverseny is egyben. Minden teamnek ki kell állítania legalább három versenyzőt vagy csoportot, akik valamilyen különleges képességgel bírnak.

A jódlitól a fejszámolásig

Már a délutáni csapatgyűlésen elkezdődik a felkészülés és az ötletelés a Ki mit tud?-ra. A csapatkapitányok a legkülönbözőbb módszerekkel próbálják rávenni a szerényebb, visszahúzódóbb csapattagokat, hogy árulják el és mutassák meg, miben profik. Nem kell őket félteni, elég tapasztaltak és felkészültek. A végén mindig kiderül, hogy a csendes tízéves kislány profi módon jódlizik, vagy hogy a szótlan kamasz fiú fejszámolóművész.

A kígyóbűvölőktől a viccmesélésig

Minden csapatban vannak olyanok, akik már a korábbi évekből tudják, hogyan kell igazán nagyot dobni ezen a programon. Sokan hozzák a hegedűjüket, a gitárjukat vagy a furulyát. Az igazi veterán táborozók már kész produkcióval érkeznek, így nem kell sokat gyakorolniuk a kígyóbűvölő mutatványt vagy a viccmesélő-maratont.

A kíméletes zsűri

A zsűrizést általában a büfések válallják, hiszen a táborvezetők a program lebonyolításával, a többi táboroztató pedig a gyerekek felkészítésével és koordinálásával foglaltoskodik. A bírálóbizottság vajszíve mindenkinek rengeteg pontot eredményez, hiszen már az is óriási teljesítmény, hogy valaki vállalja a fellépést. Nem baj, ha nem jól sikerül a bűvészmutatvány, vagy az előadó belesül a versbe. A közönség tombolása és a biztatás garantált.

Tombola és Nyunyóka

A játékmester ezen a programon sem mulasztja el a tombolasorsolást. Minden gyerek neve benne van a kalapban. A fellépők után kihúzzák azt a három szerencsést, aki hazaviheti az ajándék könyvek és játékok egyikét. A legnagyobb nyeremény azonban minden sorsolásnál a tábor kabalaállata: a Nyunyóka. Nyunyóka egy plüssnyuszi. Négyféle színben készül. Aki ezt megnyeri, nemcsak magának szerez örömet, hanem a csapatának is extra pontokkal szolgálhat, mert Nyunyóka minden csapatversenynél jolly jokerként is szolgál.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-divatbemutató?

A PEOPLE TEAM-táborokban a divatbemutató fogalma is más értelmet nyer. A Talált Tárgyak Ládája naponta megtelik papucsokkal, szemüvegekkel, basaballsapkákkkal, pólókkal,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Mi az?

Mi az a fáraó átka?

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk, ahol a…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az őrség?

A PEOPLE TEAM-táborok helyszíne a kecskeméti egyetem campusa, ahol a tanév során kollégiumi elhelyezést kaphatnak a diákok. A terület hatalmas,…

Még több