Mi az a Hangár?

Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

PEOPLE TEAM nyári táborainak központi helye a két lakóépületen kívül a Hangár. Ez a helyiség akkora, hogy a tábor mind az 500 lakója – veled együtt – kényelmesen elfér benne.

Miért pont Hangár?

A Hangár tényleg hangár volt valaha, méghozzá harckocsikat tároltak benne. Izgalmasan hangzik? Valóban az. A tábor területén egy szovjet laktanya működött, most a kecskeméti egyetem campusa található itt. Az épületeket természetesen felújították, de azért a környéken még található néhány elhanyagolt ház. A Hangár egyik oldala nyitott, így nagy melegben is használható.

A tábor lelke

Amikor megérkezel a táborba, már a bejáratnál hatalmas feliratok fogadnak: „Regisztráció a Hangárban”. Minden táborozó első útja ide vezet tehát. A bejelentkezés után a következő állomás a Hangár végében található büfé. A büfé a tábor lelke és szíve egyben. Innen juthatsz hozzá a mindennapi betevő fagyidhoz és kóládhoz. A nasit természetesen nem állva kell elfogyasztanod. A hatalmas terem tele van asztallal és padokkal.

Mindenki a Hangárba!

Ez a mondat naponta többször is felhangzik a hangosbemondóból. Legyél akár a szobádban vagy a trambulinoknál, biztosan hallani fogod. Igyekezz minden alkalommal gyorsan odaérni, nehogy lemaradj a tombolasorsolásról vagy a kígyóshow-ról. Rengeteg program zajlik itt a kézműves-foglalkozásoktól kezdve az íjászbemutatón át az Animal Cannibals-koncertig. Sőt, rendeztek itt már lovagi tornát is, amikor a focipályát elmosta az eső.

Reggeli, ebéd, vacsora

A Hangár egyben óriási étkező is. Ide érkezik a reggeli, az ebéd és a vacsora. Már a második napon fogod tudni, hol találod majd az evőeszközt, a bögrét és a szalvétát. Mikor kell sorban állnod az ételért, és mikor hozza az asztalodhoz a mókuspincér. Egy a fontos: étkezni csakis a Hangárban és a környékén lehet. A szobádba nem viheted fel a vacsora maradékát, és kekszből meg fagyiból sem fogsz tudni a hűtőbe bespájzolni.

A legjobb bulihelyszín

Minden PEOPLE TEAM-turnus legnépszerűbb eseménye a buli, amelyet az utolsó napon tartanak. A Hangár ilyenkor hatalmas diszkóvá alakul. A táncparkettet vibráló, színes fények világítják meg. A zenét DJ Bandi szolgáltatja. Ha szépen megkéred, lejátssza a te kedvenc slágered is. A partin nem csak a táncos lábúak szórakozhatnak. A Hangár egyik sarka koktélbárrá alakul, ahol egy eperkoktél mellett, kényelmes fotelekben élvezheted az estét.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-divatbemutató?

A PEOPLE TEAM-táborokban a divatbemutató fogalma is más értelmet nyer. A Talált Tárgyak Ládája naponta megtelik papucsokkal, szemüvegekkel, basaballsapkákkkal, pólókkal,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Mi az?

Mi az a fáraó átka?

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk, ahol a…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az őrség?

A PEOPLE TEAM-táborok helyszíne a kecskeméti egyetem campusa, ahol a tanév során kollégiumi elhelyezést kaphatnak a diákok. A terület hatalmas,…

Még több