Mi az a PT-parti?

Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Nincsen tábor igazi zenés-táncos mulatság nélkül. A PEOPLE TEAM-ben a parti is egy kicsit más és több, mint egy sima buli.

Búcsúbuli, de nem mindenkinek

A tábor utolsó estéje a búcsúbuli napja. A buliba csakis belépővel mehetnek be a táborozók. Jegyet már délutántól lehet szerezni. Természetesen nem mindenki utazik haza másnap. Azok a szerencsések, akik több hétre érkeztek, a hétvégét is a táborban tölthetik. Ők a hazautazó társaikat búcsúztatják, vagy próbálják meggyőzni őket, hogy maradjanak még egy hetet.

Jegyüzérek

A buli napján jegyárus táboroztatók cirkálnak a tábor területén. A partizni vágyó táborozóknak egy feladatot kell megoldaniuk, és már a kezükbe is kaphatják a belépőjüket. A feladatok egyszerűek és viccesek: ölelj át egy fát, gyűjts minél több elhagyott kólásüveget. A belépők nem névre szólóak, hanem bátran átruházhatók. A kicsik azonnal megtalálják ebben a lehetőséget. A lusta kamaszok helyett elvégzik a feladatokat, és a megszerzett kuponokat csokiért vagy fagyiért továbbadják. A tinédzserek szívesen belemennek az üzletbe, hiszen gondolataikat a partira megfelelő ruházat kiválasztása köti le. A tapasztalt táborozó lányok hozzák magukkal a sminkkészletet és a flitteres ruhát, de a fiúknál is előkerülnek az ingek és a nyakkendők.

Hangerő a maximumon

A parti bejáratánál marcona biztonsági őrök ügyelnek arra, hogy ne lógjon be senki. Akinek mégsem sikerült a délután folyamán jegyet szereznie, az a bejáratnál is kiérdemelhet egyet. Aki nem akar táncolni, azt várja a koktélsarok. Kényelmes kanapékon és fotelekben folyhat a társalgás egy pohár málnaszörp mellett. A Hangárban négy hangfal biztosítja a hangerőt. Forognak a diszkólámpák, villognak a fények. A DJ-pultban Bandi keveri a zenét. Felhangzik minden aktuális sláger, de nem maradnak el a klasszikusok sem. Néhány szám erejéig kívánni is lehet. A nagyok kört alkotva táncolnak, és mindig akad valaki, aki bemutatja a kör közepén a legújabb mozdulatokat. Sok kicsi felkéredzkedik a kamaszfiúk nyakába, hiszen ők sem akarnak lemaradni arról, ahogy egy fotóstanár brékel.

Dance, dance

Az este fénypontja mégiscsak a táncverseny. A jelentkező párok egyre kisebb és kisebb méretűre hajtogatott újságpapíron bizonyíthatják ügyességüket. A győztesek jutalma egy gyerekpezsgő. A buli vége felé beindul a vonatozás és a kicsik kedvence, a limbózás. A bulinak 22 órakor mindenképpen vége van, hiszen a szomszédok megérdemelnek némi pihenést.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Mi az?

Mi az a kincseskamra?

Bár a tábori köznyelv általában simán raktárként emlegeti a Hangárral szemben álló épület szürke ajtóval védett kis birodalmát, az ajtó…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-divatbemutató?

A PEOPLE TEAM-táborokban a divatbemutató fogalma is más értelmet nyer. A Talált Tárgyak Ládája naponta megtelik papucsokkal, szemüvegekkel, basaballsapkákkkal, pólókkal,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Mi az?

Mi az a fáraó átka?

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk, ahol a…

Még több