Az igazi tábor

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Egyre több szülő és persze gyerek is igényli, hogy egy tábor ne csak strandolásról és kézműves-foglalkozásokról szóljon. Professzionális tématáborok széles tárháza várja az érdeklődőket.

Igazán hasznos

A tematikus táborok nagy előnye, hogy a kikapcsolódás mellett hasznos ismereteket is nyújtanak. Sok szekció a következő tanévre készít fel idegen nyelvekből vagy számítástechnikából, de akár természettudományból is. Az sem előfeltétel, hogy a tábor vízparton legyen, hiszen ma már szinte az összes településen található strand vagy akár csúszdapark.

Igazi profik

Hazánkban az egyik legváltozatosabb táborsorozatot a PEOPLE TEAM rendezi a nyári szünetben. Teljes körű kikapcsolódást és szakprogramokat szerveznek 7–17 éveseknek. A kecskeméti gyerektáborban turnusonként több mint 400 gyerek nyaral és tanul egyszerre. Július végén és augusztus elején három egyhetes turnusban várják a jelentkezőket. Mindegy, hogy az informatika, a színészet, a filmezés, a robotika, a fotózás vagy a képzőművészet érdekli a gyerkőcöket, ugyanis mindenki megtalálja a neki való témát.

Igazi közösség

Egy nyári táborba a legkülönfélébb táborozók érkeznek belföldről és külföldről is. Mire véget ér a tábor, nemcsak emlékekkel, de jóbarátokkal is gazdagabbak lesznek.A közösségi élményt nem csak a délelőtti órák csoportmunkái adják. A délutáni és esti szabadidős programokat minden kurzus résztvevőjének közösen kínálják. A gyerekeket különböző színű csapatokra osztják, amelyek a turnus végéig versenyeznek egymással. Szakképzett animátorok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a helyét a csapatban, és a közösség aktív tagja legyen. Ha valaki délelőtt angolra jár, a versenyeken lehet, hogy sportosokkal, tudóspalántákkal vagy akár régészekkel lesz egy teamben. A táborozók ezáltal rengeteg új ismerősre tesznek szert, és megismerkedhetnek az egyéb szekciók munkájával is. Közösségformáló ereje van a tábortáncnak, amelyet már az első napon mindenki megtanul.

Igazi nyaralás

A szabadidőben semmi nem kötelező, de mindent érdemes kipróbálni. Nem unatkozik senki: versenyek, koncertek, strandolás és sportbemutatók színesítik a délutánokat és az estéket. Az örökmozgókat várják a trambulinok és a sportpályák. Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő programot. A 10 év alattiak meseesteken vehetnek részt, a kamaszok filmklubban beszélgethetnek a korosztályuknak megfelelő művekről. Ne tétovázz, kezdj bele a szervezkedésbe, győzd meg a szüleidet és a barátaidat is, hogy ez a tábor az a tábor!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több