Kitört a vakáció, táborozz!

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

A táborozás ideális nyári program iskolásoknak.

Itt a vakáció, eljött a pihenés ideje, de örülnél, ha a gyermeked legalább a nyári szünet egy részét hasznosan töltené el? Akkor itt az ideje utánanézned, milyen nyári táborok elérhetőek. Jól teszed, ha sietsz a foglalással is, ugyanis a legnépszerűbb turnusok gyorsan betelnek.

Miért jók a nyári táborok?

A gyerektáborok közkedveltsége több okra vezethető vissza: főleg a fiatalabb csemetéket nevelő szülők számára fontos az a szempont, hogy biztosítják a gyerekfelügyeletet, amíg ők dolgoznak. Az idősebb gyerekeknél az is sokat számít, hogy a táborokban fejlődhetnek (akár egy nyelvvizsgára is felkészítheti őket), felzárkózhatnak bizonyos tantárgyakból, vagy teljesen más típusú, őket érdeklő témákban merülhetnek el. Az sem utolsó, hogy barátokra lelhetnek, illetve kiválóan szórakozhatnak – a legprofibb táborokban egyszerre mindez adott, azaz úgy tanulnak a diákok, hogy kikapcsolódásként élik meg az ott töltött időt. Ilyen aktív pihenést kínálnak a PEOPLE TEAM kecskeméti táborai is.

A jövő nemzedékének fejlesztése

A PEOPLE TEAM Alapítvány indulásakor, 1991-ben nem kevesebbet tűzött zászlajára, mint azt, hogy a rájuk bízott gyerekeket nemcsak okosítják, de életre szóló élménnyel is megajándékozzák. Mivel minden gyerek más, 2022-ben már 17 különböző PT-szekcióra lehet jelentkezni. Idén igazi csemegével készülnek: elstartol a 3D konstruktőrök tábora, amelynek résztvevői megismerkednek a 3D nyomtató működésével, kisebb tárgyakat és alkatrészeket kreálnak, ezzel pedig a manapság egyik legkeresettebb kompetencia birtokába kerülnek. A témák között megtalálhatók még sportos, művészi és egyéb, technikai jellegű szekciók is.

Érdemes korán kapcsolni

A legtutibb táborokba már a vakáció kezdetére betelnek a helyek, ezért javasolt minél korábban regisztrálni a gyerekeket. A PT-s választékból már most sem lehet a gamertábor, a dróntábor, a kuktatábor, valamint a brókerek és tőzsdecápák első (július 24. és 30. közötti) turnusára jelentkezni, az augusztusi táborokra azonban még vannak szabad helyek. A létszámkorlát azért indokolt, mert meghatározott számú eszközökön (gépeken, tűzhelyeken stb.) dolgoznak a diákok, és minden résztvevőt szeretnének azonos lehetőségekhez juttatni. A PEOPLE TEAM táborai napközis és ottalvós változatban is elérhetők, a részvételi díjat elsősorban ez, illetve az érkezők száma befolyásolja. Aki ugyanis másodmagával vagy egy csoport részeként regisztrál, illetve érkezik a kecskeméti helyszínre, jelentős kedvezménnyel nyaralhat. A visszatérő gyerekeket szintén akcióval várják, és ez igaz azokra is, akik idén látogatnak először a PT-be, de több turnust (akár eltérő tematikában) is kipróbálnának. Ide kattintva lehet jelentkezni az új generációs nyári táborokba.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

A spártaiak tábora

Az ókori görögöknek rengeteg hasznos ismeret köszönhető az élet szinte minden területén. A szobrászok, festők, építészek munkáit ma is megcsodálhatjuk,…

Még több