Két hét a színház bűvöletében

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

Színházi tábor 13–17 éveseknek: a PEOPLE TEAM kéthetes kecskeméti nyári tábora kitartó és alkotni vágyó kamaszok jelentkezését várja.

A színészek élete nem csak csillogás. Folyamatosan próbálnak, keményen dolgoznak, hogy beleéljék magukat a megtanult szövegek minél hitelesebb előadásába, a megfelelő színpadi mozgás elsajátításába. A PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti színházi tábora két hét alatt szinte a semmiből épít fel egy bemutatásra kész színdarabot – meglehet, hogy pont a te közreműködéseddel.

A PT színésztáborába 13 és 17 év közötti kamaszokat várnak, akik a nyári szünetet hasznosan és intenzíven szeretnék eltölteni. Az alapítvány tematikus táborai közül a színházi szekció az egyetlen, amely kétturnusnyi időt vesz igénybe, vagyis 2022-ben július 31. és augusztus 13. között érhető el. A színészpalánták a napi 7-8 óra próba után is együtt vannak, a szekciók közül ők dolgoznak együtt a legszorosabban, még az is előfordulhat, hogy éjszakába nyúlóan gyakorolnak – a fáradtság érhető, azonban megéri a befektetett energia, hiszen életre szóló élményeket szereznek a táborban, amely a pályaorientációban is segítheti őket. A jó fej, fiatal PT-s tanárok pontosan megértik, milyen az, ha valaki még csak a szárnyait bontogatja, és szeretne a témához kapcsolódó irányban továbbtanulni. Többségében ők is hallgatók, vagy nemrég fejezték be az egyetemet, de a meghívott vendégek sorában évtizedek óta a pályán lévő, nagy nevek, színművészeken kívül rendezők is megtalálhatók, például a korábbi években felbukkant többek között Pogány Judit, Bánfalvi Eszter, Gigor Attila és Csupó Gábor is. Ha úgy érzed, a világ nem lenne teljes beszédtechnika-órák, éneklés, tánc és olvasópróbák nélkül, akkor jelentkezz ide kattintva!

A PEOPLE TEAM 31 éve működő gyerektáborai teljes ellátást és szállást kínálnak, hogy minden résztvevő arra tudjon koncentrálni, ami igazán fontos: az önfejlődésre. Itt olvashatsz bővebben a színházi táborról: https://peopleteam.hu/taborok/szinhazi-tabor-nyari-tabor/, ha pedig érdekelnek PT-s tapasztalatok, videók és képek, akkor böngéssz a https://gyermektabor.info oldalán.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Gazdagon táborozni

Aki gazdag, vagy jobb módban él, annak lehetőségből is több jut, mint nélkülöző társainak. A „pénzen nem lehet boldogságot venni”…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…

Még több