Gyúrd ki magad e-sportban!

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

A PT nyári gyerektáborában nemcsak profibb játékossá válhatsz, de sportolhatsz és ismerkedhetsz is. Világ gamerei, egyesüljetek!

Szeretsz játszani, de néha felállnál a székből, és megmozgatnád a végtagjaidat? Szívesen részt vennél a virtuális világon kívüli versenyeken, és megismerkednél hozzád hasonló – vagy ha a saját agyadra mész, tőled teljesen különböző – arcokkal? Akkor irány a PEOPLE TEAM gamertábora!

A PT 7 és 17 év közötti diákokat vár júliusi és augusztusi táboraiban. A helyszín Kecskemét, az NJE Homokbányai Kollégiumának területe, ahova ottalvósan és bejárósként egyaránt érkezhetsz, és akár három teljes hetet is eltölthetsz – ha elég volt a játékokból, akkor kipróbálhatsz más szekciót is. A PT ugyanis 2022-ben 17 különböző tematikával vár, így ha úgy tartja kedved, és a szüleid is belemennek, a gamertábort követő héten kipróbálhatod a filmes- vagy a programozótábort, a harmadik turnusban pedig elkészítheted a saját drónodat, vagy megtanulhatsz főzni.

Ne de mi is vár a gamertáborban? Ezen az oldalon: https://peopleteam.hu/taborok/gamertabor-nyari-tabor/ bővebben olvashatsz róla. Csak néhány hívószó: Minecraft, Scrap Mechanic, Fortnite, Among Us, Rocket League, adventure-, parkour- és puzzle-kihívások, csapatos és egyéni PvP-csaták. A délelőttök folyamán az általad választott témában fogsz elmélyülni, és (a kis létszámú csoportok lévén) tuti nem marad megválaszolatlan kérdésed. A csapattársak mindig jó fejek, ha pedig bentlakásos változatra érkezel, az említett kollégium kétágyas szobáinak valamelyikében hajthatod álomra a fejedet. Ágyneműt, ételt-italt, hardvereket és szoftvereket biztosítanak, úgyhogy elég, ha magadon kívül a táborozáshoz nélkülözhetetlen alapfelszerelést hozod.

És persze jöhet tesó, barát, sőt akár az egész osztály – ebben az esetben mind kedvezményesen nyaralhattok. A délutánokat együtt tölthetitek, kipróbálhatjátok a hat sportpályát, vagy akár körbefuthatjátok a 30 000 m²-es parkosított területet. Esténként versenyezhettek, nagyokat bulizhattok a Szolgáltatóházban, egyszóval garantált a jó szórakozás. Kattints ide, és jelentkezz az év legsokszínűbb táborába!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozás – keleti tömb

A kétpólusú világrend megszilárdulásának következménye a keleti és a nyugati tömb. Az egyik pólust a Szovjetunió, a másikat pedig az…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…

Még több