Ezek a mókusok nem félelmetesek

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Bogi a PEOPLE TEAM (PT) médiatáborában járt, és arról mesélt, hogyan érezte magát az ottalvósan és bejárósként is igénybe vehető kecskeméti nyári táborban.

„Egyszer vettem részt a PT-ben. Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt, a programok pedig – a tábortánc, a csillagfigyelés, a versenyek, sőt igazából minden – szuperek voltak. Örültem volna annak, ha a fiatalabbak is mehettek volna a késő esti programokra, és lett volna esti filmnézés.

A szekciók közül a médiát választottam. Sok érdekes dolgot tanultunk, és a filmkészítés is nagyon izgalmas volt. Megismerkedtem a filmforgatás folyamatával, és a fényképezés során is hasznát vehetem a táborban tanultaknak.

Az nem tetszett, hogy én médiás voltam, viszont a barátnőm nem, ezért nem nagyon találkoztunk, csak este, mikor már mindketten elfáradtunk. Ettől függetlenül eddig a PT volt a legjobb tábor, ahol jártam.

Nagyon sok vicces dolgot éltünk át az egyhetes turnus alatt, például amikor a barátnőm véletlenül fejbe rúgta a szobatársunkat egy labdával, vagy hanyatt estem a padról, illetve egyik este a szobatársunk és a barátnőm egy huzatba bújtak, és eltáncolták az egyik tábortáncot. Tetszett a környezet – főleg a sokfajta sportpálya miatt – és a szoba, amelyikben elszállásoltak, a szobatársunk is kedves volt, és jó, hogy majdnem egykorú volt velünk. Valamelyik este hangosak voltunk, és az egyik felügyelő tanárunk be akart jönni hozzánk szólni, de a barátnőm eltorlaszolta az ajtót egy székkel, mert félt – ciki helyzet volt.

Megijedtem, amikor megtudtam, hogy a táboroztatókat mókusoknak hívják, ugyanis félek a mókusoktól. De ők egyáltalán nem voltak rémisztőek. A szüleim sem féltettek, tudták, hogy jól megleszek, ha meg bajom van, akkor úgyis szólok. Mindenki nagyon segítőkész volt a táborban, főleg a két médiás tanár (Krisztián és Réka), akik segítettek új csapatot keresni nekem, mikor az egyikből kikerültem, és ezért nagyon hálás vagyok nekik. Ugye mehetek jövőre is?”

A jó hír: a PT minden évben táboroztat, így 2022-ben is. Az 1991 óta működő alapítvány három egyhetes turnust hirdetett idén: https://peopleteam.hu/taborok/ Ezekre már most is lehet regisztrálni. Ide kattintva elérhető a regisztrációs lap.

Kapcsolódó

Még több