Hogyan legyünk jobb írók

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Nyáron meleg van, ez nem kérdés, de ha jó társaságban, a friss levegőn szeretnéd tölteni a vakáció heteit, akkor jobb, ha ezt a tényt elfogadod, majd fogod a kulacsodat, egy naptejet, egy kisebb (például kézi) ventilátort, és elnyargalsz velük a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába. Oké, nem holnap kezdődik, mindenesetre már most is lehet jelentkezni ide kattintva. Szofi pedig ellát néhány tippel ezzel kapcsolatban, valamint elmeséli, mire számíthatsz, amennyiben a PT valamelyik tematikus nyári táborát választod.

„Csak egyszer voltam a PT-ben, irodalomtáborban, és nagyon tetszett. Sokat nevettünk, megosztottuk a történeteinket, viszont tanultunk is, például arról, hogy hogyan legyünk jobb írók. Ezenkívül jobb csapatjátékos lettem, és megtanultam, hogy ha meghalok az orvosra várva, le kell mondjam az időpontom.

A legkedvesebb élményem a tábortáncokhoz kapcsolódik. Olyankor szerintem mindenki nagyon jól érezte magát. A csapatversenyeket is imádtam. A két kedvenc programom az Animal Cannibals-koncert és az az este volt, amikor testvérnek lehetett fogadni egymást, és Just Dance, karaoke meg hasonló programok voltak. Jó lett volna kint maradni este tíz után egy bizonyos területen, és nem csak az esti programokon.

Nagyon hamar találtam barátokat, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Egyszer valaki random elkezdte énekelni Varga Irén számait, és erre mindenki becsatlakozott. Amikor pedig esténként eljátszottam a részeget, abból utána mémek születtek a társaság tagjai között. Nem tudtam, hogy jöhetnek külföldről is a táborba, és az is kiderült, hogy az egyik barátnőm öccse nálam is nagyobb Marvel-fan.

Ottalvósan vettem részt a PT-ben. A környezet nagyon tetszett, főleg, ahol mi voltunk irodalmon, ott mindig jó hűvös volt, de épp csak eléggé. Jó volt, hogy a házakban volt lift. A Hangár is szuper volt, illetve az, amikor fölfedeztem a hátsó, trambulinos részt. A szobát illetően én azt ajánlanám mindenkinek, hogy ha tudnak, hozzanak ventilátort, akár többet is, mert nagyon meleg volt.

Egyébként tetszett a szállás, főleg az, hogy két egybenyitott szoba volt, meg alapból is hangulatos volt, hogy egy koli területén tartózkodtunk, viszont látszott is rajta, hogy nem akkor jártak ott először emberek. Az ételek közül a pizza jött be, amit alapvetően nem szeretek, de a táborban finomnak találtam.”

Kapcsolódó

Még több