Nyári tábor – ott leszel!

Egyebek
PEOPLE TEAM tábor

Javában folyik már a táborok táboraként emlegetett PEOPLE TEAM (PT) szervezése – olyannyira, hogy február 15. óta lehet jelentkezni a júliusi és augusztusi turnusokra, és már most annyi jelentkezés érkezett, mint az előző években hónapok alatt. Hogy kik szerint a legjobb a PT? Akik valaha is kipróbálták az ottalvósan és bejárós változatban egyaránt igénybe vehető kecskeméti tábort.

Laptopot vagy mobiltelefont beizzítani, és kattints ide, a PT jelentkezési lapjára! A táborszervezők 2022-ben 17 szekcióval készülnek a 7 és 17 év közötti résztvevőknek, akik egyszerre szeretnék hasznosan és jó társaságban tölteni a nyár egy részét. A PT-ben akár három hetet is maradhatsz, ha a szüleid megengedik – meglátod, nem fogod megbánni.

Bármelyik szekciót is válaszd, a PT-ben olyan tudásra teszel szert, amelyet az iskolában, továbbtanuláskor vagy a mindennapokban is hasznosíthatsz. A kuktatáborban megtanulsz főzni, a filmestáborban rájössz, mi fán terem a mozgóképgyártás, illetve a filmművészet, a színházi táborban mesteri szintre fejlesztheted előadásmódodat, és ez csak három az elérhető mintegy másfél tucat szekció közül.

A helyszín ezúttal is az NJE Homokbányai Kollégiuma lesz. A turnusok július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én kezdődnek. Ne hezitálj, inkább gyere el az év legszuperebb gyerekprogramjára!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Táborozni régen

Most még ugyan tél van, de 5-6 hónap múlva már nyoma sem lesz a hónak és a hidegnek. A gyerekek…

Még több