A PT-s nyári táborban ott is lehet aludni

Gyerekszem

Napközis nyári tábort keresel? Déni kipróbálta, milyen a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerektábora, a tapasztalatait pedig alább összegezte.

„Meglepődtem, hogy a PT-ben ott is lehet aludni, mindenesetre én bejárósként érkeztem, de így is részt vehettem az estig tartó programokon. Klassz volt minden, a kedvencem a tűzoltóautó és a tűzoltás volt, de tetszett az is, hogy hokizni is lehetett. Jól szórakoztam, főleg akkor, amikor lőttem egy gólt, és a kapusról újra bepattant.

Mivel nem aludtam a táborban, a szállásról nem tudok nyilatkozni, de a Hangár szuper, és tetszett a többi épület is. Az ételek közül a tortilla nagyon finom volt, és klassz volt a sok gyümi is. 

A PT-s legótáborba jelentkeztem. Sok matekos kérdés volt, rengeteget tanultam belőlük, és ennek a tudásnak a suliban is hasznát veszem. A szabadulószoba nagyon izgalmas volt, a legjobbak pedig a közös játékok voltak. A feladatok közül Peti bácsi kvízét találtam a leghasznosabbnak.

Nem jártam még ennél jobb táborban, tényleg remekül éreztem magamat, és úgy érzem, bátrabbá váltam. Egyedül annak örültem volna, ha nagyobb átjárhatóság lett volna a szekciók között. Lesz egyébként új szekció?”

A PT mindig készül valami újdonsággal: 2022-ben a 3D konstruktőrök tábora a nóvum, de a többi tematika is ráncba lett szedve. A részletekért keresd fel a tábor honlapját!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Szeretek főzni

Ha szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, próbáld ki a kuktatábort! Mirti a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta…
PEOPLE TEAM tábor
Gyerekszem

Kedves, nyitott emberek

Meli mesélt nekünk PT-táborról, vagy ahogy sokan hívják: a kecskeméti gyerekfesztiválról. „Az első napon, amikor megérkeztünk az egyik barátnőmmel, teljesen…

Még több