Tűzzsonglőr a tábori orvosunk

Egyebek
Nyár közepén várja a gyerekeket a PEOPLE TEAM élménytábora

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyári tábor. Nem akármilyen tábor volt ez, hanem a „táborok tábora”, azaz a PEOPLE TEAM-é. A PT-sek már az előző évezredben is táboroz(tat)tak (mondhatnánk, hogy nem nagy kunszt, hiszen két évtizeddel ezelőtt volt a millennium, de az), és mintegy 22 ezer iskolás gyerek fordult meg a programjaikon. Ahhoz, hogy ne a megszokás irányítsa a tábori hétköznapokat, nagyfokú rugalmasság és nyitottság szükséges a szervezők részéről.

Mindent is tudás

Ne lepődj meg azon, hogy a PEOPLE TEAM új generációs táboraiban a projektalapú oktatás miatt meg sem érzed, hogy tanulsz, mégis gyorsabban sajátítod el az ismereteket, mint ha az iskolában ülnél. A tanítók ráadásul csak néhány évvel idősebbek a célközönségnél, azaz a 7–17 év közötti résztvevőknél, így közös nyelvet fogtok beszélni akkor is, ha az idegennyelv-szekcióba érkezel, ahol más nemzetiségű, de Magyarországon élő projektvezetővel találkozol. Az, hogy vannak tábori orvosok, magától értetődő, no de a PT egyik dokija nem más, mint Beni (a régi PT-fanok jó ismerőse), aki amellett, hogy végzett orvos, korábban – a táborlakók legnagyobb örömére – megmutatta, hogy a tűzzsonglőrködéshez is ért. Vajon idén is megvillantja ezt a tudását? Gyere el, és kiderül!

Senki sem unatkozik

Idén egyhetes turnusokban találkozhatsz a PT csapatával, mégpedig július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között. Mit lehet egy hét alatt csinálni? Otthon ücsörögve hamar eltelik az idő úgy, hogy semmit nem csinálunk – a PEOPLE TEAM-nél ez nem fordulhat elő. Az is kimaxolja az élménytáborban részvételt, aki dacosan, a nihilizmus jegyében érkezik. Napközben ugyanis 5-6 órán keresztül a választott tábor szerinti tevékenységeket végzi mindenki, azaz fotózik, számítógépen játszik, programoz, legózik, színészkedik, novellát ír, fest, főz, sportol vagy cirkuszol – szó szerint, ugyanis a 2021-es év PT-s újdonsága a cirkusz- és akrobatikatábor, este viszont azt csinál, amit akar (ha azzal nem sérti senki testi-lelki épségét).

Hiány? Az vajon mi?

Ha bejárós (napközis) tábort keresel, ugyanúgy számolhatsz a PT-vel, mint azok, akik ottalvós (bentlakásos) változatra érkeznek, mivel minden gyerek ugyanabban az ellátásban részesül, illetve ugyanúgy az általa választott foglalkozásokon és délutáni-esti szabad programokon vehet részt, mint a többiek. Ételallergiás, félénk vagy önjáró vagy? Bármi is a válaszod, a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táboraiban garantáltan eldobod a hajad. A PT szervezői figyelnek rád, kérdéseidre, kéréseidre, és úgy segítenek kibontakozni és jobbá válni egy-egy szakterületen, hogy közben tiszteletben tartják az egyéniségedet. Jól hangzik? Ide kattintva éred el a jelentkezési lapot, amelyet továbbíthatsz szüleidnek (hiszen tudod, nemsokára úgyis jön a szülinapod, a karácsony és a többi).

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több