Vakáció: ami a csövön kifér

Egyebek
PT-s ottalvós és napközis táborok, épp a délutáni játékok folynak

A digitális oktatásra átállás, a barátok távolsága és a munkavállalói szabadságkeret kényszerű felhasználása miatt feszült családi légkörből a korábbi éveknél is nagyobb fellélegzésre ad okot, hogy idén is megtarthatók az ottalvós nyári gyerektáborok. Ezek közül is kiemelkednek sokszínűségükkel a PEOPLE TEAM fesztiváltáborai.

Mitől más a PT?

A PEOPLE TEAM, azaz a PT 1991 óta szervez nyári táborokat az iskoláskorúak számára. A kezdetben angoltáborral induló PT 30 év alatt komplex élményközponttá nőtte ki magát, és idén már mintegy 30 témával várja az élményekre szomjazó 7–17 éveseket – és ezek közül csak egy az említett idegen nyelvi szekció. A többi téma is mind a gyakorlati ismeretterjesztést támogatja, egyben feledhetetlen kaland lehetőségét kínálja a gyerekeknek.

Az év fénypontja

Idén a következő három turnusban érhetők el a PT új generációs táborai Kecskeméten: 2021. július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. Ottalvós és bejárós (napközis) táborként is felfoghatók, ennek függvényében változhat az ár, amely akár SZÉP-kártyával is fedezhető, és magában foglalja a napi háromszori étkezést, a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztást, bentlakásos táborként pedig a szállást is (helyszíne: a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiuma).

Találkozunk Kecskeméten!

Ezek közül a témacsomagok közül választhatsz – döntésed egyben befolyásolja napközbeni programjaidat is, de a délutáni és esti elfoglaltságaidat már aszerint válaszhatod meg, hogy mihez van kedved (például csúszdázni, úszni, beszélgetni vagy fejen állni): NYELVEK + ORSZÁGOK, MOZGÓKÉP + MÉDIA, TECH + JÖVŐ, CIRKUSZ + AKROBATIKA, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS. Kattints ide, és nézd meg, mi várható a PT táboraiban! Ne feledd: ha nyár, akkor PEOPLE TEAM!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Táborozni régen

Most még ugyan tél van, de 5-6 hónap múlva már nyoma sem lesz a hónak és a hidegnek. A gyerekek…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

Majd én megcsinálom!

Az unokatestvérem, Máté, épp Hollandiában van, de nem turistaként. Dolgozik is, tanul is, segít is. Hogy lehet ezt a hármat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Egyebek

A nagy háború kis hősei

Az I. világháborúra több mint négy évig tartó világégésként emlékezünk, amely a XX. század elején, 1914 és 1918 között zajlott.…

Még több