Nyomás Kecskemétre!

Egyebek
Animals Cannibals koncert a hangár előtt az udvaron

A PEOPLE TEAM Kecskeméten szervez nyári gyerektáborokat 7–17 éveseknek. A háromturnusos gyerekfesztivál 2021. július 25-én nyitja meg kapuit, és augusztus közepéig tart. Ez a tábor nyaralás és alkotó közösség egyben. Bármilyen témát választasz, a turnus végére garantáltan feltöltődsz energiával. Büszkén mutatod majd a családnak és a barátaidnak az általad készített táncoló robotot, a házak fölé szálló drónt, az új kastélyod 3D-s terveit. Az utolsó napon akár élőben megtekinthetik szüleid a táncelőadásodat, vagy hogy hogyan játszol főszerepet egy színdarabban. Leendő alkotóművészként megnyílik a táborban az első rajz- vagy fotókiállításod.

Ha egy percre sem tudsz megállni, az sem akadály: a sporttáborban foci-, kosár-, tenisz- és röplabdapályák várnak. Ha a szaltózás sem gond, neked találták ki a CIRKUSZ + AKROBATIKA tábort.

Egy jó tanács: kérdezz és kérj bátran! A táborban semmi sem lehetetlen. A harmincéves tapasztalattal rendelkező táborszervezők mindenre megpróbálnak megoldást találni. Ha zöld táboros szobatársad a délelőtti foglalkozáson látott izgalmas ragadozó madarakról mesél, ne búsulj, nem maradsz le róluk! Minden meghívott vendég a táborban marad délután is. A játékszoba egész nap nyitva áll, a filmklubot és a forgatást nem csak a médiások élvezhetik.

Később sem unatkozhatsz, vacsora után már az esti programra készülnek a kékek, a pirosak, vagy a sárgák. Vetélkedőkön, sorversenyeken dől el, milyen színű csapat a legelszántabb és a legösszetartóbb. A csapatnak minden tagra szüksége van. Nem baj, ha nem te vagy a leggyorsabb, de lehet, hogy te oldod meg leghamarabb a logikai feladványt. Az első napon kapott színes kendőd örök emlék marad.

Talán már benned is felmerült a kérdés: oké, jól hangzik, de hol fogok aludni és mit fogok enni? Nos, nincs gáz: a kecskeméti egyetem kampuszán kétágyas, zuhanyzós szobákba költözhetsz be. Ha ismerőssel érkezel, egy szobában lehettek, még ha különböző órákra jártok is. Egyedül is érkezhetsz, az animátorok megtalálják neked a hasonló korú és érdeklődésű szobatársat.

Kajaügyben sem kell aggódnod. Reggeli, ebéd, vacsora alap. Ezen kívül korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztásra van lehetőséged. A tábori büfé csoki- és fagyikészlete sem elhanyagolandó tényező. Ha este 10-kor tör rád a farkasétvágy, csak szólsz, és pár percen belül előkerül egy szendvics. Igen, van pizza is!

Ne várj sokáig, klikkelj a honlapra, és irány a tábor!

Tesód jön?

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Az igazi meleghozó

Március 21-e több szempontból is jeles nap, szinte mindenki várja. Ekkor kezdődik a csillagászati tavasz az északi féltekén. A nap-éj…
PEOPLE TEAM tábor
Egyebek

Táborozni most

Napjainkban is nagyon sikeresek a táborok, mert a szervezők meg tudják találni azokat a témákat és programokat, amik korunk gyermekeit…

Még több