Bírjuk őket: a TOP5 magyar vlogger

Táborélet
Íme a TOP5 magyar vlogger, akiket nagyon bírunk

A vlogolás az egyik legnépszerűbb műfaj a YouTube világában. A vlogolás a blogolás és a videózás keresztezéséből jött létre. A lényege, hogy a videó szereplője (vlogger) bemutatja egy napját vagy életének egy érdekes részletét. A vlog műfaja elképesztően szabad, hisz végül is bármiről szólhat, amit a videós érdekesnek talál. A vlog Magyarországon is rettentően népszerű – nézzük a legjobb vloggereket.

Henry Kettner

A Franciaországban született Henry már nem egy díjat bezsebelt a csatornájával, amelyet 2016 márciusában indított. Henry azóta tökélyre fejlesztette utazós vlogjait, és beszerzett egy drónt is, amelynek segítségével csodás felvételekkel színesíti az anyagait. Henry nagy példaképe a New York-i Casey Neistat, akitől mások is inspirálódnak vlogtémában. Henry gyakran utazik külföldre, így a túlnyomórészt utazós vlogokat tölt fel a csatornájára, amelyet már 182 000-nél is többen követnek.

Abosi Barni

Több mint 605 000-en követik Barnit. A srác egyébként Henry Kettner jóbarátja, ám Barna ettől függetlenül is régóta megkerülhetetlen a YouTube-on. Ő is sűrűn utazik, vlogjai elsősorban az utazásairól szólnak. Barni nemrég bravúros kihívást teljesített: 30 napig 30 videót töltött fel a YouTube-ra. Ha még nem követed őt, akkor érdemes megnézni a csatornáját – videóin keresztül különleges helyekre látogathatsz el te is.

Baluka

226 000 feliratkozóval ő talán a legnépszerűbb tinivlogger, aki simán leiskolázza a felnőtteket is. Balu a népszerűségét a MINECRAFT témájú videóival szerezte, ám hamar rájött, hogy a vlogolás is fekszik neki. Csatornájára gyakran felkerülnek olyan felvételek, amelyeken valami különleges élményben vesz részt – ugrálóvár, aquapark, szökési kísérlet stb. Ha szeretnél Balukával személyesen is megismerkedni, ha szívesen tanulnál tőle, akkor érdemes már most beírni a naptárodba a PEOPLE TEAM YouTube-táborának időpontját, ahol a népszerű magyar vlogger 2020 nyarán is újra tiszteletét teszi.

Dani Channel

Dani a fiatalabb generáció egyik kiemelkedő videósa. Nem vlogol régóta, azonban már 107 000-nél is többen követik. Dani is imádja a kihívásokat, de FIFA, CS:GO játékokkal foglalkozó videókat is rendszeresen bemutat a csatornáján.

Hollósi Jázmin

Jázmin nemcsak a YouTube-on ismert, hanem a TikTokon is. Az éneklős-táncolós alkalmazáson azonban csak néhány másodperces kreatív anyagok tölthetők fel, ám Jázmin úgy gondolta, hogy hosszabb videókban is szívesen bemutatná mozgalmas mindennapjait – csatornáját mostanra 109 000-en követik. Jázmin mindenről mesél, ami a fiatal lányokat érdekli. Megmutatja, hogy hogyan szerezte meg a jogsit, melyek a legújabb TikTok-trendek, de DIY- és divattal kapcsolatos anyagokat is találtok nála szép számmal.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

A spártaiak tábora

Az ókori görögöknek rengeteg hasznos ismeret köszönhető az élet szinte minden területén. A szobrászok, festők, építészek munkáit ma is megcsodálhatjuk,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

10 tipp honvágy ellen

A honvágy sajnos szinte minden nyári gyerektáborban felüti a fejét. Ezért is fontos, hogy a táboroztatók fel legyenek készülve arra,…

Még több