Ölelés és gyermekgyógyászat-gyakorlat

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Kapcsolatok, élmények, szerencse… Ezek is szóba kerültek a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborának egyik táboroztatójával, Renával beszélgetve.

Miért fontos a táborozás?

Sok új, színes egyéniséget ismerhetek meg, aminek következtében toleránsabb és kedvesebb lehetek a környezetemben élőkkel. Számomra ezek igazán fontos tulajdonságok.

Sikerült táborban hosszú távú barátságokat kötnöd?

Igen, életre szóló barátságok születtek a gyerekkori táborokból. Visszajáró táborlakók lettünk, ahová később szervezőként is minden évben visszalátogattunk. Szerencsésnek érzem magam ezek miatt a kapcsolatok és élmények miatt.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Jókedvet, sok új barátot, sok új élményt és maradandó emlékeket, amikből a nehezebb és stresszesebb napokon táplálkozhatok.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Egy alkalommal észrevettem, hogy búslakodik valami miatt egy táborlakó, kicsit beszélgettünk, elláttam 1-2 tanáccsal, hogyan kezelje a helyzetet, és utána felszabadultan élvezte a táborozást. Egy másik alkalommal gyermekgyógyászat-gyakorlat során vizsgáltam egy kisfiút, aki fel-alá járkált a rendelőben, és időről időre megölelt teljesen váratlanul. Leírhatatlan érzés volt!

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Türelmes vagyok, és az esetlegesen felmerülő egészségügyi kérdéseket meg tudom oldani.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

A PT nem a stresszről szól

Ősrégi táboroztatónak tartja magát Zsófi, akivel mindenki találkozhat nyaranta a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában. A PT táborvezetőjének négy kérdést tettünk…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

A legeslegjobb hely a táborban

Lelkesedés, jókedv, ventilátor – ezeket hozd magaddal, ha a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táborába készülsz. Többek között erről beszélgettünk Petrával,…

Még több