Vakon voltam eleinte

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Amikor el tud szabadulni, Bogi Dániából érkezik a PEOPLE TEAM-be – szeret a PT-ben táboroztatni, ami szerinte egy másik dimenzió. A PT-táborról (is) beszélgettünk.

Mesélj el egy számodra különleges tábori történetet!

A legelső évben úgy kerültünk össze négyen csapatkapitányok, hogy egyikünk sem volt még a táborban. Teljesen vakon voltunk rengeteg dologban, csak pislogtunk, amikor azt mondták, hogy találjunk ki csapatkiáltást, játsszunk csapatépítő játékokat stb. Ehhez képest másodikok lettünk. Szerintem mi még a gyerekeknél is boldogabbak voltunk.

Mit tennél, ha kitörne a zombiapokalipszis, miközben zajlik a tábor?

Esti programmá szervezném, például sorverseny lenne belőle, vagy zombitémájú esti buli. Esetleg hatalmas bújócskát hirdetnék, talán ez lenne a legbiztonságosabb.

Milyen állat szeretnél lenni, és miért?

Vakond, hogy a kertünkben túró havert meg tudjam kérni, hogy máshol ásson járatokat.

Milyen értéket jelölnél be magadnak egy 1-től 10-ig terjedő skálán erre a kérdésre: mennyire vagy furcsa a táborban?

Mivel az egész tábor egy másik dimenzió, így a táboron kívüli életemhez képest a furcsaságom biztos tízes. De lehet, hogy a többi táboroztatóhoz képest is tízes, csak azért nem veszem észre, mert más furcsákkal vagyok együtt.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Vakon voltam eleinte

Bogi Dániából érkezik a PEOPLE TEAM-be – szeret a PT-ben táboroztatni, ami szerinte egy másik dimenzió. A PT-táborról (is) beszélgettünk.…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

32.000 lépés egy nap

Kristóf vagyok, és a PT-ben már négyszer voltam mint táborozó, abból két alkalommal angol-, a másik két alkalommal dróntáborban. Úgy döntöttem, hogy a drónozás…

Még több