Így kerültek unikornisos matricák Oli homlokára

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A 14 éves Alexnek néhány kifejezést mondtunk, és megkértük, hogy írja le, mi jut róla eszébe. Természetesen ő is járt a PEOPLE TEAM-ben, így majdnem mindennel kapcsolatban szerzett élményeket.

Mi jut eszedbe az alábbi kifejezésekről: reggeli, kisbusz?

Utolsó napon kicsit megkésve, kómásan keltem fel, elgondolkozva, hogy maradt-e nekünk reggeli közel 9:30-kor. Ám a kedves szobatársam, egyben legjobb barátom (akit életem legelső PT-táborozásakor ismertem meg), Olivér még aludt, Noémivel meg megbeszéltem, hogy ha Oli elalszik, matricát ragasztok a fejére, és ez aznap reggel meg is történt. Miután a homlokára kerültek a rózsaszín, unikornisos, hercegnős matricák, úgy voltam vele, hogy felkeltem őt. Nagy nehezen felkelt a főnök úr, majd ment is a fürdőbe, hogy fogat mosson, és elkészüljön, ekkor látta meg a matricákat. A fejéről leolvasható volt, hogy „Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?”. Én kuncogva akasztottam a nyakamba a névkártyámat, végül Oli is nevetett, Noémi és Nóri megérkezett, majd mentünk le reggelizni, mindenki a buszról beszélt, az élményeket osztották meg egymással, amelyeket a táboros kisbuszon szereztek.

Ebéd, vacsora, zsúrkocsi?

Na ezzel is van egy nagyon jó élményem, ismételten a cimborámmal, Olivérrel. Lent voltunk, ebéd és vacsora közt volt az idő, körülbelül 3-4 óra lehetett, a kocsin, amelyen a hangfalakat meg hasonlókat szokták húzni, ült 3 gyerek, és egy meghúzta, na akkor gondoltuk, hogy felszállunk mi is. Ám ennek ára volt, a srác egy Lipton teát kért érte, amelyet le is alkudtam, így tőlem nem kapott teát.

Kismókus, mókus, tanár?

Vacsora után Baksa táncbemutatót tartott a tábornak, és egy nagy rajongótábor alakult ki körülötte. Az egyik mókus leállította őt, de mi nem adtuk fel. És hogy miért állította le? Mert Baksáról már lekívánták a pólóját és a cipőjét. És le is fizették őt 2 centtel, de kapott 2 eurót is. Majd miután megtörtént ez, átmentünk a kosárpályához, és ott folytattuk Baksa videózását, ahogyan táncolt. De az ügyeletes mókusok elkobozták a JBL hangfalat, majd elküldték Baksát fürdeni.

Külföldiek, gyerektábor, nyár?

A legelső táborozásomon utolsó nap Nándival (a csapatvezetőnkkel, akit megkaptunk) és Olival bementünk az angolterembe zongorázni, mivel Olinak ígérgette Nándi, hogy majd zongorázik vele, Oli addig csesztette Nándit, amíg el nem mentünk zongorázni.

Orvos, orvos, orvos?

Ismét a legelső táborozásomon esett meg, amikor Matyit, az egyik csapattársunkat hazaküldték hajnalban, mivel covidos lett, és ezt a mai napig emlegetjük.

Ágy, pótágy, íróasztal?

Egyik éjjel, amikor először a PT-be jöttem, nálunk aludtak a szobatársam legjobb barátnői, és átadtam nekik az ágyamat, hogy aludjanak ott, én pedig az íróasztalon aludtam – kicsit nagyon nyomta a bordámat, de kibírható volt, 2 éjszakát töltöttem ott.

Csapatverseny, színek, táborkupa?

Esti programon, amikor a vízi italtartókat kellett nekünk fel-, az ellenséges csapat színeit meg lefordítani, mivel az a csapat nyert, amelyiknek az összes fel volt fordítva, és szinte háborús övezet lett a teniszpályán.

Színészek, előadások, közönség?

A karaokepartin a közönség, amikor Noémi felment Nórival közösen énekelni, és kivétel nélkül mindenki tapsolt.

Nos?

Idén lesz majd karaokeparti és csocsóbajnokság?


Kapcsolódó

Még több