Táncolj úgy, mint Tate McRae!

Szekció
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Szeretnél úgy mozogni, mint a 10:35 vagy a You Broke Me First fiatal sztárja, Tate Mcrae? Ha igen, akkor A PEOPLE TEAM tánctáborát neked találták ki.

A tánc olyan művészeti forma, amely meghaladja a nyelvet, és közvetlenül a lélekhez szól. A tánc területén pedig kevesen rendelkeznek olyan tehetséggel, szenvedéllyel és karizmával, mint Tate McRae, akit bizonyára sokan ismertek. Tate McRae kivételes énektehetségével és letaglózó színpadi jelenlétével nyűgözte le világszerte a közönséget. Utóbbiban nagy szerepet kap kiemelkedő tánctudása, melyben a kortárs tánc, a jazz és hiphop táncstílusait ötvözi. Tate-nek, mondhatni, ez alkatilag jön, hiszen már gyerekként elinduló karrierjét eredetileg táncosként kezdte.

Az albertai Calgaryból származó csodálatos táncos hamar meghódította a közönség szívét. Az, hogy fiatal táncrajongóból pár év alatt a táncszakma elismert személyiségévé vált, rendíthetetlen elkötelezettségének, fáradhatatlan munkamoráljának és páratlan művészi tehetségének a bizonyítéka.

Már kiskamasz korában sokféle táncstílusban próbálta ki magát: többek között balettben, jazzben, kortárs táncban vagy épp hiphopban. Technikai precizitásával és érzelmi kifejezőerejével hamar kiemelkedett társai közül, és nem telt el sok idő, mire elkezdett megkerülhetetlen figura lenni a versenytáncosok körében.

McRae táncoskarrierje akkor kapott igazi lendületet, amikor Észak-Amerika-szerte ismert táncversenyeken kezdett szerepelni. Teljesítménye egyszerűen lenyűgözte a mindenkori zsűrit, amely számos díjjal, ösztöndíjjal honorálta teljesítményét.

Tate McRae – mint minden igazi táncos – festővászonként tekint a színpadra. Egy olyan festővászonként, amelyre könnyen felismerhető, virtuóz mozdulataival festi fel érzelmeit. Hisz a tánc nem más, mint művészet: önkifejezés. Ha érdekel, hogyan tudod színre vinni az érzelmeidet, vagy hogyan tudsz elmesélni egy történetet kizárólag a tested segítségével, jól döntesz, ha a PT tánctáborát választod.

A PT-ben tapasztalt oktatók vezetésével, a művészeti ág ismert szakembereivel képezheted magad profivá. Elsajátíthatod mindazokat a stílusokat és technikákat – a légies kortárs tánctól az energikusan dübörgő hiphopig –, amelyek annyira magával ragadóvá teszik Tate McRae előadásait is.

A PT tánctábora azonban sokkal többet kínál puszta technikai képzésnél. Lehetőséget ad arra, hogy egyéniségként is fejlődj, megtanulj a színpadon kívül is önazonos maradni, felfedezd a benned rejlő művészt – és hogy rátalálj egy olyan közösségre, akikre mindig számíthatsz, ha egy kis bulira, táncra, önkifejezésre vágysz.

Bárt Roland

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Szekció

Az AI a mindennapokban segít

Mai interjúnkban Márkkal, a PEOPLE TEAM idei első mesterségesintelligencia-táborának egyik szervezőjével beszélgettünk. Mesélnél egy kicsit erről a táborról? Mi inspirált…
PEOPLE TEAM tábor
Szekció

A pillanatot megörökíteni

Mai cikkünkben Martin mesél a PEOPLE TEAM fotóstáborában szerzett élményeiről, illetve arról, hogyan segített a PT hasonló érdeklődésű fiatalokkal összehozni.…

Még több