Szeretek főzni

Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Ha szívesen töltenél egy hetet felhőtlenül, próbáld ki a kuktatábort! Mirti a PEOPLE TEAM (PT) tematikus táborában járt, és elmondta nekünk, mit tapasztalt.

„A PT-s témaválasztékból nekem a kuktatábor a kedvencem, bár eddig csak abban voltam, de imádtam. Én eleve nagyon szeretek sütni-főzni, és a főzőtáborban nemcsak jól éreztem magam, hanem sokat is tanultam. A délutáni/esti programok közül a táborzáró buli tetszett a legjobban.

A barátnőmmel mentem, ezért annyira nem barátkoztunk másokkal, mivel így is elvoltunk. Nyilván beszélgettünk a többiekkel, de nem törekedtünk annyira arra, hogy megismerjük őket. Idén szerintem már próbálkozni fogunk.

A tábor kollégiumi épülete szerintem teljesen lakható, a szobákkal együtt. Ha valaki feljebb lévő emeleten lakik, akkor azért macerás fel- és lehozni a cuccokat, de a lift ilyenkor hasznos. A környezet tiszta és teljesen rendben van.

Általában nem féltenek a szüleim. Vagyis nyilván de, de ismernek annyira, hogy tudják, felesleges félteni. Mindenesetre örültek, hogy elmentem a táborba, mivel látták, hogy jól éreztem magam. Vannak táborok, amik szintén tetszettek, de olyan, amiben a PT-nél jobban éreztem volna magam, nem volt.”

Kapcsolódó

Még több