Indul a tábori PT-mandula!

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Már előre megrémiszt a nyári unalom? Nem akarod az egész vakációt diákmelóval tölteni, hanem a szórakozásra is adnál? Fesztiválra mennél, de még nem töltötted be a 18-at? Ha ezek közül bármelyik igaz rád, akkor a PEOPLE TEAM nyári gyerekfesztiválját neked találták ki!

Bizony, jól hallottad, a PEOPLE TEAM-ben igazi fesztiválhangulat uralkodik. Ezt nemcsak az 500 résztvevő kavalkádja garantálja, hanem az esti koncertek és mulatságok is. A PEOPLE TEAM nem sulitábor: nincs este 8-kor takarodó az UNO-parti után – nálunk a buli este 10-ig tart, és ha elég nagy vagy már, 11-ig vagy még tovább a pluszprogramokban is részt vehetsz.

Délelőtt sem kell unatkoznod, hiszen 17 tematikus foglalkozás közül választhatsz, amelyekkel tartalmasan és izgalmasan töltheted a délelőttöket – és mielőtt megijednél, itt ne matekra vagy nyelvtanra számíts, hanem táncra, e-sportra vagy drónozásra! Persze, ha éppen úgy van kedved, a sulis tudásodat is alkalmazhatod az olyan projektekben, mint a programozás vagy éppen a szépírás.

Akkor sem kell megijedned, ha nehéz döntened – a táborban ugyanis lehetőséged van kipróbálni magad a többi táborozó tematikus foglalkozásain is.

Ha a délelőtt kiélted a tudásszomjadat, az ügyességedet vagy a kreativitásodat, ne gondold, hogy az esti koncertekig unatkozhatsz: délután számos izgalmas program vár rád, amelyek közül bármelyikre voksolhatsz. Itt semmi sem kötelező: azzal ütöd el az időd, amivel kedved van.

Mindezt alapesetben csaknem egy hétig élvezheted, de ha a jelmondatod az, hogy „a jóból sosem elég”, három hetet is eltölthetsz nálunk. A tábor ugyanis hagyományosan három turnusban indul: 2023. július 23–29., július 30. – augusztus 5.,
valamint augusztus 6–12. Ezzel nem csak a telhetetleneknek szeretnénk segíteni, hanem lehetővé tesszük azt is, hogy a legkevesebb érdeklődő maradjon le a jóról. Nem kell tehát lemondanod a táborok táboráról azért, mert éppen nyaralni mentek, vagy mert egy másik táboroddal ütközik!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, ezen a linken találsz minden információt a táborról. A jelentkezés február 20-án startol.

Vár Kecskemét és a PEOPLE TEAM – a 7–17 évesek nyári fesztiválja!

Bárt Roland

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

A spártaiak tábora

Az ókori görögöknek rengeteg hasznos ismeret köszönhető az élet szinte minden területén. A szobrászok, festők, építészek munkáit ma is megcsodálhatjuk,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

10 tipp honvágy ellen

A honvágy sajnos szinte minden nyári gyerektáborban felüti a fejét. Ezért is fontos, hogy a táboroztatók fel legyenek készülve arra,…

Még több