Így érezd jól magad táborozás közben

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Stresszelsz azon, hogy mit fogsz csinálni a nyári táborban, lesznek-e barátaid? Lazulj el, nyiss a többiek felé, és minden szuper lesz! A PEOPLE TEAM táboroztatója, Geri elárulja, hogyan tudod jól érezni magad akár egy addig idegen környezetben is.

Miért fontos a táborozás?

Unalmas egyedül a nyár; a táborban új kapcsolatokat lehet kialakítani, barátságokat közös érdeklődési körökkel. Tapasztalatokat lehet szerezni, nyelvet tanulni, miközben még jól is érzed magad.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Próbálj minél több embert megismerni, programokon részt venni, mert fontosak ahhoz, hogy jól érezd magad.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne féltsék a gyereküket, ne aggódjanak, jó helyen és jó emberek között van, minden rendben lesz, és jól fogja érezni magát a gyerek.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Igazából semmit sem várok azon túl, hogy jól érezzem magam. Már voltam többször is, tudom, hogy mi hogy megy, szóval nincs semmi különös elvárásom.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Nem tapasztaltam eddig ilyet, de max. rászólok, hogy hagyja abba, ami miatt éppen bosszant; ha befejezi, akkor kész, ha nem, akkor megyek a táborvezetőkhöz, és elmondom a problémát.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Haverok, pajtások, cimborák, spanok, komák, pajtik, cimbik, bajtársak, barik, tesók és legfőképp: barátok.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Tavaly egy 12 éves srácnak próbáltam elmagyarázni, hogyan használja a kamerát, órákon át nem értette meg, de a végére sikerült, és tök boldog voltam, hogy összejött neki.

Tartasz valamitől?

Nem tartok semmitől, de azért remélem, hogy nem történik olyan, mint tavaly, hogy lebetegedek, és három napig nem tudok kijönni a szobámból.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

A régi PT-s ismerőseim közül kik lesznek idén is, és hogy milyen új embereket tudok majd megismerni.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Hogy jól fogom magam érezni.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Nem csak gyerekmegőrző tábor

Levente tanár, és a nyári szünetben sem tétlenkedik: a PEOPLE TEAM-ben táboroztat. A tapasztalatairól és a PT-s élményeiről kérdeztük. Mutatkozz…

Még több