Íme, a 3 legnépszerűbb nyáritábor-téma

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Kíváncsi vagy, mely tábori témák vonzzák a legtöbb jelentkezőt? A PEOPLE TEAM (PT) szervezőjét, Palotás Attilát, alias Atert kérdeztük erről.

„A kuktatábor és az angoltábor a legnépszerűbb a PT-ben, ott vannak legtöbben, meg a technikai szekciókon, ezek közé tartozik a 2022-ben is meghirdetett robotikatábor, programozótábor és dróntábor. A korábbi évekből ismerős kínálat mellett egy új szekcióval is készülünk, a 3D konstruktőrök táborával, ahol a 3D modellezés alapjait sajátíthatják el a gyerekek. A 17 alaptéma között minden 7–17 éves jelentkező meg fogja találni azt a tevékenységet, amibe szívesen beleveti magát.”

A három főbb vonal (főzés, nyelvtanulás, technika) mellett tehát idén is lesz a PT-ben filmestábor, fotóstábor, gamertábor, játéktábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, kézművestábor, írótábor, színházi tábor, tudóstábor, sport- és tánctábor, amelyekről itt lehet bővebben olvasni. A táborok helyszíne ezúttal is a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégium lesz, amely 250 darab kétágyas ikerszobával, 30 000 m²-es parkosított területen várja a táborlakókat. Természetesen most is lehetséges lesz a PT-ben az ottalvós mellett bejárós, azaz napközis tábori verziót választani, amely mindössze két dologban különbözik a bentlakásos változattól: az alvás helyében és – az elszállásolás kérdésének függvényében – az árban, egyébként ugyanazt az ellátást és programokat kínálják a gyerekeknek.

A PT-táborok turnusonként 7 napot, 6 éjszakát ölelnek fel, egyedül a színházi tábor kéthetes. A jelentkezések száma korlátozott, hiszen az idén július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én induló turnusokon legfeljebb 500 fő vehet részt. Február 15-én nyílt meg a regisztrációs lehetőség, érdemes mielőbb élni vele, ehhez kattints ide.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…

Még több