Angol, vakáció, táborozás, és simán túléled az érettségit

Táborélet
PEOPLE TEAM-táboros időtöltés a programok között

Ha május–június, akkor érettségi. Lehet, hogy csak néhány év múlva lesz aktuális, de előre félsz az idegennyelv-vizsgáktól? Főleg a szóbeli résztől? Nem vagy egyedül. A PEOPLE TEAM legnépszerűbb nyári táborába tucatjával érkeznek olyan gyerekek jelentkezései, akik szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat, elsősorban beszédkészségüket.

Miért olyan népszerűek évtizedek óta a PT táborai? Azért, mert amellett, hogy élményközpontúak, olyan tudással ruházzák fel a fiatalokat az egyhetes turnusok alatt (ezek 2021-ben július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között elérhetők), amelyekre a későbbiekben is alapozhatnak, legyen szó érettségiről vagy külföldiekkel szót értésről.

Mondom, inglis, na…

Ha közel a nulláról indulsz, és kézzel-lábbal kommunikálsz, akkor is eljuthatsz egy hét alatt arra a szintre, hogy magabiztosan meg tudsz szólalni a világ bármely nagyvárosában – vagy éppen a vizsgabiztosok előtt. Ennek alapja a kommunikációközpontú tanításban, a differenciált oktatásban és a korban hozzád közel álló oktatókban keresendő – akik nem tudnak magyarul. Nyugi, ha nagyon elakadsz, ott lesznek a társaid és a magyar anyanyelvű mentorok is. Kattints ide, és nézd meg, mire számíthatsz a PT angoltáborában!

Kevesen többet és többet

A verbális kommunikáció mellett az írásbeliséget sem hanyagoljuk el. Ha jelentkezel, a tábor első napján felmérjük, hogyan állsz az angol nyelvvel szóban és írásban egyaránt. Ennek, illetve korodnak megfelelően kerülsz 5–10 fős csoportokba – kevesen lesztek, mert ez mindenkinek jobb így. Napközben tehát folyamatosan angolozni fogsz, délutánonként pedig azt csinálsz, amit leginkább kedved van.

A 7–17 évesek nyári fesztiválja

Ez vár még rád a PEOPLE TEAM táboraiban: szabadság, jó társaság, sportolási lehetőség, vendégelőadások, strandolás, csapatversenyek, mozi, jó kaják (korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztás, általad kiválasztott menü, büfé), ráadásul ottalvós és bejárós verziót is bejelölhetsz. Mindez Kecskeméten, idén nyáron. Pacsi és tábor – ez a PT új generációs tábora. Will you come with us?

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Gazdagon táborozni

Aki gazdag, vagy jobb módban él, annak lehetőségből is több jut, mint nélkülöző társainak. A „pénzen nem lehet boldogságot venni”…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…

Még több