Az esti feladatok a legszórakoztatóbbak

Interjú
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Hallottál már a Koboldok városáról? A PEOPLE TEAM nyári táborában ez az egyik legnépszerűbb program. Többek között erről is beszélt nekünk Ákos, a PT egyik táboroztatója.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

Imádom a PT energiáját, nem tudnám elképzelni a nyaramat tábori élmények nélkül. Szerintem jól át tudom adni a tudásomat egy hét tábor alatt a „tanítványaimnak” olyan módon, hogy arra ők is örömmel emlékezzenek vissza.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

A legfurább kajálásom szerintem az volt, amikor az egyik este a hangárban nagyon megéheztem, és összedobtam egy olyan radioaktív kombót, amire visszanézve nem is értem, hogy tudtam megenni. Az összetevők a következők voltak: tészta, tofu, egy egész csomag mozzarella és végezetül szárított hagyma.

Mi volt a legjobb táboros melód?

Az esti programokon való állomásvezetést találtam eddig a legszórakoztatóbb feladatnak. Ilyen volt például, amikor az egyik koboldok éjszakáján black jack standot üzemeltettem, vagy amikor egy másik esti programon csomagküldő állomás vezetésében segítettem. Az állomásos esti programok mindig tele vannak káosszal, de szerintem ez hozzáad a szórakozási faktorhoz, mivel mindig kialakul valamilyen humoros szituáció.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Nem tudom, szerintem eléggé ki vannak egyensúlyozva a tábor személyzetének a feladatai. Mindig van valamit csinálni, és pihenőidő is simán jut a tanároknak és a mókusoknak is.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

A tengernyi lehetőség a táboron belül szerintem eléggé irigyelhető, nemcsak a tábortematikákról beszélek, hanem a rengeteg délutáni és esti foglalkozásról is, amelyek könnyedén leköthetik még a legmakacsabb gyereket is.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Talán az volt, amikor megtudtam, hogy a jónéhányan kijárkálnak a közeli Auchanba mókus kísérőkkel. Mielőtt erről tudtam volna, csak külső programok alkalmából hagytam el a tábor területét (ilyen volt például a zenestúdió), és ekkor már három éve jártam a táborba, nem is beszélve arról, amikor hallottam a Burger Kingről.


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Minden íz működhet együtt

Ínyencfogások a táborban. Kira a PEOPLE TEAM nyári főzőtáborában kísérletezett ki új ízeket, most pedig táboroztatóként térne vissza a PT-be.…
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

Csilis bab és popcorn

Tomival, a PEOPLE TEAM nyári táborának egyik tanárával beszélgettünk többek között paráról, fura ételekről és zsűrizésről. Mutatkozz be, kérlek! Monostori…

Még több