Májkrémes paprika gumicukorral leöblítve

Interjú
PEOPLE TEAM tábor

Geri 2008 óta vesz részt a PEOPLE TEAM nyári táboraiban. Eleinte ő is táborozó volt, egy ideje viszont a PT táboroztatóinak sorát gyarapítja. Vele beszélgetünk most.

Mutatkozz be, kérlek!

Sziasztok! Husi Gergely vagyok, Geri. Földlakó már – te jó ég! – huszonöt mínusz két éve. PT-citizen 2008 óta.

Fejtsd ki: miért most, miért velük, miért ezt, miért a PT-ben?

SÜTIT enni KACSÁKKAL mindig KIRÁLY dolog. A PT-ben főleg. Gigamega chill és fun.

Stresszeltél valaha a táborban? Hogyan kezelted?

Naná! Mióta nem anyáék jönnek értem, a tábor végi könnyhullajtós elpakolás közben stresszelni azon, hogy mit hagyok ott, és egyáltalán elérem-e a buszt, nem e világi félelem.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Hajnali májkrémes paprika gumicukorral leöblítve.

Mi volt a legdurvább táboros melód?

Amikor először kellett altatnom azokat a srácokat, akikkel nem sokkal előtte még együtt igyekeztünk nem betartani a takarodó szabályait.

Mi volt a legjobb táboros melód?

(Tradicionálisan, de nem kizárólag) szolgáltatóházak estéin ingyenölelésekkel elárasztani mindenkit, kicsitől nagyig, a naptól a holdig, fiút és lányt és mókust és tanárt és büfést és mindenkit. És mindenkit és azon túl is mindenki mást is.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Kommentátorokat a tanár-diák meccsekre.

Mit irigyelsz a táborozóktól?

Hogy óriási király arcok, igyekeznek mindent megtenni, hogy ők a lehető legjobban és annál is jobban érezzék magukat.

Ezt a szót vagy kifejezést csak a PT-ben hallhattad…

Husitasi mint szupererő és bunyóka mint kabala. A husitasi az általam viselt hasitasiból származott, nem tudom pontosan, hogy milyen szupererőt költöttek hozzá az apró narancssárgák, de menő volt. Bunyóka pedig a legkeményebb nyunyóka a nyunyókák között. Bár tudnám, milyen súlycsoportban indul, csak hogy véletlenül se keveredjek a közelébe!

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Ha véletlenül kiöntesz valamit, nem tudom, például tejet a földre a szobádban, jobb lesz, ha felmosod. Nem elég, ha a kiöntött tejre ráöntesz másfél liter vizet. Fura, de komolyan nem oldja meg a problémát. A hivatalos felfedezést persze sok-sok kísérletezés előzte meg. Megtettük, hogy nektek ne kelljen.

Mondj egy élményt abból az időből, amikor még táborozó voltál!

Kommandósession. Mindkét házban tetőtől talpig. Mármint a legfelső szinttől a legalsóig. Bocsi mindenki, akit megijesztettünk akkor! Ne aggódjatok, fekvőztünk és guggoltunk cserébe eleget.


Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Interjú

A mókus is ember

Viola, a PEOPLE TEAM kuktatáborának tanára mesélt arról, miért szereti a nyarait a kecskeméti táborban tölteni. Fejtsd ki: miért most,…

Még több