Szolgáltatóház

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Gondolom, mindenkinek tetszett a híres-nevezetes szolgáltatóház. Ez egy olyan este, amikor a mókusok kényeztetnek, kiszolgálnak, és teljesítik a kívánságainkat. Hát nem maga a mennyország?

8 órától kezdődtek a jobbnál jobb és érdekesebb programok. Igyekeztem minden lehetőséggel élni, de sajnos nem volt rá elég időm, szóval kérdezgettem is még egy kicsit.

Szerintem mindenki kedvence a házasságkötés. Mint minden évben, a legtöbb fiú most sem fogta vissza magát, hogy begyűjtse áldozatait. Észrevehetően megint versenyt hirdettek, és a legidegesítőbb módon szálltak rá a lányokra, mindenféle furcsa mozgásokkal és szép szavakat kántálva. Voltak, akiknek csak az aláírásod kellett, de akadtak, akiket nem érdekelt a hosszú sor, és tizedszerre is sorba álltak, hogy megint elmondhassák az esküt, és egyesüljenek a házasság szent kötelékében. Persze az is „menő”, ha minél több gyűrűd volt, és tűrted a fájdalmat, amit a drót vége okozott.

Amikor a hangár felé igyekeztél, a legelső észrevételed egy fehér kamra lehetett, ahonnan ijesztő kiabálást és elég érdekes szöveget hallhattál, amiből kb. a felét nem is értetted (szerintem jobb is). Csak annyit láttak a kívülállók, hogy sorra bemennek a gyerekek, és a rémisztő hangok után vöröslő fejjel és lesokkolva tántorognak kifelé. Nem volt egy szép látvány, mondhatom.

A legjobban szerintem az járt, aki szolgát tartott maga mellett. Lehetőséged volt egy szolgát vásárolni, mint a régi Egyiptomban, csak most nem kellett cserébe tevét adnod. Mivel a teve mindenkinek jól jönne, a birtoklási időt csökkenteni kellett 5 percre, hogy az eladónak is megérje a vásár.

A postát, a társkeresőt és a családfakutatást is sokan kipróbálták. A postán titkos leveleket küldhettél szobákba. Szerintem a társkereső jelentése mindenkinek egyértelmű, a családfakutatáson pedig híres őseidre derítettek fényt, mint például: Scooby-Doo, Darth Vader…

A hangár legeslegvégén egy kis sarokba bújtatták el a pletykafészek nevezetű sátrat, ahol izgalmas és érdekes pletykákat tudhattál meg, de csak ha betartod a legszentebb szabályt. „Ami a sátorban elhangzott, az benn is marad!”

A jóslásnál a jövődre derítettek fényt egy misztikus varázsgömb segítségével. Sokkal hatásosabb és eredetibb volt, mint a Harry Potterben.

Eljött hozzánk egy híres szakember, aki a pszichiáter szerepét töltötte be. Látszólag nagyon értette a dolgát, és nem csodálom, hogy ő az országban a legjobb. Komoly beszélgetést folytatott a gyerekekkel, és segített a problémákban.

Sokat segített ez a nap mindenkinek.

Soós Sára

KecskeNEWSás-archívum – 2014

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Táborozók Spártában

A 20. életévüket betöltött, polgárjoggal rendelkező spártai férfiaknak nagy váltás következett be az életében: a hadsereg teljes jogú tagjai lettek.…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

A spártaiak tábora

Az ókori görögöknek rengeteg hasznos ismeret köszönhető az élet szinte minden területén. A szobrászok, festők, építészek munkáit ma is megcsodálhatjuk,…

Még több