Tábor, pályázat, filmek

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40 másodperc terjedelmű, egészség témájú videó elkészítésére. Támogatóink jóvoltából izgalmas, értékes díjakat adhatunk a legügyesebb csapatoknak. Minden témakörben az I–III. helyezett csapatokat díjazzuk, illetve egy fantasztikus különdíjjal készülünk a PEOPLE TEAM Alapítvány jóvoltából. A legkreatívabb csapat részt vehet egy 7 napos filmestáborban,teljes ellátással!

Támogató…

…a Neomedical Ambulance Service! Zsiros Csaba vagyok, a Neomedical Ambulance Service Kft. ügyvezetője és egyik törzsalapítója.

Már a cégalapításkor célkitűzésünk volt – és azóta is fenntartjuk –, hogy laikusokat képezzünk és ösztönözzünk elsősegélynyújtásra. Tesszük ezt abban a mentőként dolgozó szellemben, hogy látjuk, mennyit jelent egy laikus elsősegély, mellyel valóban meg lehet akadályozni az egészségromlás fokozódását, vagy akár életet is menthetünk.

A kezdetektől…

…fogva egyik célunk a fiatalok megnyerése, hiszen azt valljuk, hogy az elsősegélynyújtást nem lehet elég korán kezdeni. Tapasztalataink szerint akár már óvodáskorban is felkelthető a figyelem.

Magam is sokat jártam gyermekként és fiatal koromban nyári táborokban, tudom, milyen sok figyelmet, szórakozást és élményt kaptunk, vagy épp új barátságok születtek e napok alatt.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy idén részt vehetünk a PEOPLE TEAM-táborban, ahol élménydús keretek közt tudjuk tovább népszerűsíteni az elsősegélynyújtást, valamint ösztönözhetjük a fiatalságot.

A program…

…során sok érdekes és gyakorlatban is hasznos információt fogunk megosztani a táborozókkal, egyszerű életmentő fogásokat mutatunk, de természetesen az újraélesztés fontosságáról is szó esik. Emellett biztosítjuk, sőt bátorítjuk a résztvevőket, hogy tegyék fel kérdéseiket szakembereinknek.

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, hogy programunk is helyet kap a tábor életében. Várunk minden érdeklődőt, s reméljük, találkozunk a táborban.

Fő mottónk: „Merj cselekedni, mert életet menthetsz!”

Részletek itt!

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

A spártaiak tábora

Az ókori görögöknek rengeteg hasznos ismeret köszönhető az élet szinte minden területén. A szobrászok, festők, építészek munkáit ma is megcsodálhatjuk,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

10 tipp honvágy ellen

A honvágy sajnos szinte minden nyári gyerektáborban felüti a fejét. Ezért is fontos, hogy a táboroztatók fel legyenek készülve arra,…

Még több