Mi az a Kincseskamra?

Mi az?

A Kincseskamra mi mást is jelentene, mint egy olyan helyiséget, ahol a PEOPLE TEAM nyári táborainak összes felszerelését tárolják. Igazi kincsek ezek, hiszen ezek az eszközök biztosítják a PT-ben táborozó rengeteg gyerek szórakoztatását.

Belépni tilos!

A Kincseskamra egyike azon kevés területeknek, ahová a gyerekek nem léphetnek be. Természetesen ezért még érdekesebb, hogy vajon mit rejt a helyiség mélye. A legkíváncsibbak kémeket küldenek. A felderítők terepszínű ruhába öltözve próbálnak meg beslisszolni a nyitott ajtón, anélkül, hogy Raktáros, az értékek őrzője észrevenné őket. Nincs nap, hogy ne csípne fülön egy-egy srácot, aki megpróbálja megdézsmálni a tollaslabdakészleteket. Persze ez így sokkal érdekesebb, mint szimplán kérni egyet a játékhoz.

Titokzatos lakó

A Kincseskamra legtitokzatosabb lakója Pongrác. A felfújható óriás 3 méter magas, és minden turnus első napján kel életre. A táborozók egy napig élvezhetik a társaságát, majd visszabújik a megszokott helyére. Pongrácról senki nem tudja, hogy milyen élőlény. Sokan nézték már manónak, koboldnak, de vannak, akik arra esküsznek, hogy ő egy malac és egy nyuszi szerelemgyereke. Ez soha nem fog kiderülni. A lényeg, hogy Pongrácot minden érkező gyerek és szülő imádja. Sokan ugrálóvárnak nézik (nem az!), a többség viszont vicces fényképeket készít vele.

Igazi kincsek

Mi számít kincsnek egy nyári táborban? Minden, amivel játszani lehet. Labdák, ütők és játékasztalok várják, hogy a gyerekek használatba vegyék őket. Még nyuszimotor is van a legkisebbeknek, de a kamaszok is szívesen mókáznak velük. Vannak olyan eszközök, amelyek mindennap előkerülnek, viszont vannak olyanok is, amelyek csak egy-egy csapatverseny vagy bemutató esetén jutnak szerephez. A szélgép, a labirintus, az indián sátrak, a kiskocsik és még rengeteg titokzatos tárgy várja, hogy Raktáros segítségével végre elhagyhassák a kamra sötétjét.

Nyunyóka, a sztár

A Kincseskamra azoknak a Nyunyókáknak a búvóhelye is, akikért minden táborlakó megőrül. A PEOPLE TEAM színeiben pompázó plüsskedvencek ritka kincsnek számítanak. Egyet megszerezni embert próbáló feladat. Csak azok kaphatnak, akik a legjobban teljesítenek a csapatversenyek alatt, vagy valamilyen hőstettet hajtanak végre a tábor érdekében. A Nyunyókák rejtekhelye még a tanárok előtt is titkos, nehogy kísértésbe essenek. Csak Raktáros és a táborvezetők és tudják, hol rejtőznek.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az a PT-divatbemutató?

A PEOPLE TEAM-táborokban a divatbemutató fogalma is más értelmet nyer. A Talált Tárgyak Ládája naponta megtelik papucsokkal, szemüvegekkel, basaballsapkákkkal, pólókkal,…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Mi az?

Mi az a fáraó átka?

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk, ahol a…
PEOPLE TEAM tábor
Mi az?

Mi az őrség?

A PEOPLE TEAM-táborok helyszíne a kecskeméti egyetem campusa, ahol a tanév során kollégiumi elhelyezést kaphatnak a diákok. A terület hatalmas,…

Még több