Vakációzz drónnal!

Táborélet
PEOPLE TEAM tábor

Készíts saját drónt a PEOPLE TEAM nyári táborában! Dróntábor iskolásoknak Kecskeméten.

Menő lenne felvágni a haverok előtt egy drónnal? Ha ez a vágyad, kapaszkodj meg: a PEOPLE TEAM (PT) 7–17 éveseknek szóló drónépítő táborában most elkészítheted a saját drónodat. Vagyis a PT-ben te programozol be és szerelsz össze egy valóban működő gépet, amelyet a tábor végén hazavihetsz magaddal. Nézd meg ide kattintva, mások milyen szerkezeteket építettek: https://peopleteam.hu/taborok/drontabor-nyari-tabor/! Tetszik, amit látsz? Akkor klikk ide a regisztrációért!

Gondolj bele, milyen lenne épületek felett röptetni a drónodat! Vagy nem vágysz nagy magasságokra, mindössze egy szelfit lőnél néhány méter távolságból? Sima ügy! A drónod többfunkciós jószág lesz, akárcsak az, amit a boltban drága pénzért vásárolnál. A PT-táborban természetesen az irányítást is meg fogod tanulni, ráadásul szuper csapat vesz körül.

A PEOPLE TEAM tematikus táboraiban (tehát a dróntáborban is) 5-10 fős csoportokra osztják a jelentkezőket, akik a reggel 9-től délután 2-ig tartó foglalkozásokon egy teljes héten át elmerülnek az általuk választott szekció kérdéseiben, majd miután felvértezték magukat a szükséges – elsősorban gyakorlati – tudással, a délután folyamán szabad programok tucatjából választhatnak. Vagyis ha a dróntáborba jössz, ebéd után a sportpályákon vagy a csúszdaparkban spanolhatsz azokkal, akik például valamelyik művészeti szekcióba érkeztek, magányos farkasként pedig akár egyedül is figyelheted a csillagok állását.

A helyszín Kecskemét, ahová bejárósként és ottalvósként is jöhetsz – bármelyik mellett teszed le a voksodat, ugyanazokon a programokon vehetsz részt. Az étel-ital biztosított (az ételallergiákra és a vegánságra figyelnek a szervezők, csak jelezd a regisztrációs lapon és a helyszínen is), illetve a szállás-ágynemű is, ha bentlakásosként veszel részt, csupán váltásruhát, fogkefét, kulacsot, naptejet és szükség esetén gyógyszereket hozz magaddal. Na meg tesót, barátot, osztályt, mert úgy mind jelentős kedvezménnyel nyaralhattok.

Ha tudni szeretnéd, hogyan érezték magukat a korábbi táborlakók, szemezgess a https://legjobbtabor.hu honlapon található vélemények közül. A PT alapítványa 1991 óta teszi boldogabbá a gyerekek nyarát, turnusonként akár 500 diákét is, így bőven akadnak olyanok, akik személyesen is be tudnak számolni a legtutibb új generációs táborról.

Kapcsolódó
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Erdős Virággal szabadon

Egy faipari iskolában leginkább praktikus elvárásai vannak a diákoknak az irodalommal kapcsolatban. Valahogy essünk túl rajta, érettségizzünk le, a verslábakat…
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel
Táborélet

Meglepizsúr zokniban

Ez a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Ébresztő előtt azonban már kipattantam az ágyból. Alig vártam, hogy végre…
PEOPLE TEAM tábor
Táborélet

Az állatsimogatóban barátkoztam

Mai cikkünkben Noémi, a tavalyi táborozónk mesél kedvenc délutáni programjáról: az állatsimogatóról. Bár nagyon szeretem az állatokat, mi anyukámékkal nagyvárosban…

Még több